21 Φεβρουαρίου 2019

Αδ. Γεωργιάδης: Καραμπινάτη περίπτωση εύνοιας το δάνειο του Πολάκη

Καραμπινάτη περίπτωση εύνοιας αποκαλεί ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης το δάνειο που δόθηκε στον Παύλο Πολάκη από την Τράπεζα Αττικής.

Σε συνέντευξή του στον Real FM ο κ. Γεωργιάδης ασκεί κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ως προς το ότι επιχειρείται μια δολοφονία χαρακτήρα του κ. Πολάκη, πολύ αργά το θυμήθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πολάκης επί σειρά ετών έχει στοχοποιήσει τους πάντες, όχι μόνο τους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά και τις οικογένειές τους».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στους όρους που δόθηκε το δάνειο, σημειώνει ότι «πρόκειται για καραμπινάτη περίπτωση εύνοιας, για αυτό και έγινε από την Τράπεζα Αττικής, η οποία είναι ελεγχόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, αφήνει αιχμές για τη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου τον Θάνο Μωραίτη και τον Αντώνη Κοτσακά, καταγγέλλοντας ότι ήταν οι τρεις στενότεροι συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου για την αρχηγία στο ΠΑΣΟΚ. «Και οι τρεις είναι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Κατά συνέπεια δεν μπορούν να μας κουνούν το δάχτυλο», καταλήγει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.