18 Φεβρουαρίου 2019

Επίθεση Σπυράκη σε ΣΥΡΙΖΑ: «Κυβέρνηση με ήθος και ύφος Πολάκη»

«Με ποια κριτήρια η Attica Bank χορήγησε δάνειο 100.000 ευρώ με υποθήκη ένα σπίτι που ήταν ήδη υποθηκευμένο;» ήταν το ερώτημα της εκπροσώπου της ΝΔ προς τη διοίκηση της κρατικά ελεγχόμενης Attica Bank

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη με αφορμή το προσωπικό-καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ που έλαβε ο Παύλος Πολάκης από την κρατικά ελεγχόμενη Attica Bank.

H κυρία Σπυράκη έκανε λόγο για κυβέρνηση με ήθος και ύφος Πολάκη και διατύπωσε ερωτήματα τόσο προς τη διοίκηση της Attica Bank όσο και προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη.

«Με ποια κριτήρια χορήγησε επιπλέον δάνειο με υποθήκη ένα σπίτι που ήταν ήδη υποθηκευμένο;» ήταν το ερώτημα της εκπροσώπου της ΝΔ προς τη διοίκηση της Attica Bank.

Εις ό,τι αφορά τον Παύλο Πολάκη, η Μαρία Σπυράκη αναφέρθηκε στη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας που ισχυρίστηκε ότι πριν τον Οκτώβριο του 2015 εξασφάλιζε διπλάσια και τριπλάσια εισοδήματα από τα σημερινά του. «Ισχύει αυτό; Έχει δηλώσει όντως τα χρήματα που λέει ότι εισέπραττε;» ήταν το ερώτημα που έθεσε η κυρία Σπυράκη.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρθηκε και στην πρόθεση του Παύλου Πολάκη να εφεσιβάλλει τη δικαστική απόφαση με την οποία υποχρεούται να αποζημιώσει με 18.000 ευρώ την οικογένεια του αποβιώσαντος δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη.

«Μέσα στο σαββατοκύριακο διεκδίκησε το νόμπελ της απρέπειας. Είναι ο μόνος Έλληνας που συνεχίζει την αντιδικία του με ένα νεκρό» είπε η Μαρία Σπυράκη για τον Παύλο Πολάκη.