Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

To Open κάνει ΕΔΕ για τον τρόπο που διέρρευσε ο διάλογος Τσίπρα - ΣτάηΧαμός στο κανάλι μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο με τον πρωθυπουργό

«Πόλεμος» ανάμεσα στα κανάλια Open και ΣΚΑΪ μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο από το «Ράδιο Αρβύλα» με την συνομιλία του Αλέξη Τσίπρα και της Έλλης Στάη, εκτός «αέρα», που ήρθε στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο συνέντευξης που έγινε στις αρχές του προηγούμενου μήνα.

Στο OPEN προσπαθούν να βρουν ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που έδωσαν το βίντεο αυτό στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και στο οποίο πολλοί θεωρούν ότι εκτίθεται η δημοσιογράφος με όσα λέει στον πρωθυπουργό, ιδιαίτερα με το ότι δεν της έχει προτείνει ακόμα να πολιτευθεί.

Οι έρευνες που γίνονται στο OPEN δεν εστιάζονται μόνο στον τηλεοπτικό σταθμό αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, η συνέντευξη δινόταν και στην ΕΡΤ αλλά και στο ΑΠΕ. Έτσι η διοίκηση του OPEN ζητά από τα αρμόδια τμήματα του σταθμού να τους ενημερώσουν πότε «άνοιξαν τα κυκλώματα», πότε δηλαδή άρχισαν να «δίνουν εικόνα» σε ΕΡΤ και ΑΠΕ, θεωρώντας ότι αν την ώρα της εισόδου του πρωθυπουργού στο στούντιο ήταν σε σύνδεση θα μπορούσαν οι «Αρβύλες» να έχουν πάρει από εκεί το υλικό.

Σε περίπτωση όμως που η σύνδεση, το κύκλωμα με ΕΡΤ και ΑΠΕ, άνοιξε μετά την είσοδο του πρωθυπουργού στο στούντιο τότε είναι σαφές ότι η διαρροή έγινε από μέσα, δηλαδή από το βαν που έλεγχε όλο το υλικό και ό,τι έβγαινε στον αέρα, οπότε είναι αποφασισμένο να δημιουργηθεί ένορκη διοικητική εξέταση για να βρεθούν αυτοί που το έδωσαν στην εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου