14 Μαρτίου 2019

Οι ΣΥΡΙΖΑΐικες αναρτήσεις της κόρης Λοΐζου με μολότοφ και αστυνομικούς που καίγονται-Πανηγύρισε και τον θάνατο του Θέμου

Εμμονή με τις μολότοφ και την τρομοκρατία φαίνεται πώς έχει η κόρη του Μάνου Λοΐζου, που πλέον είναι υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός από την ανάρτησή της- απάντηση σε δηλώσεις του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, για τα θύματα της τρομοκρατίας, που έγραψε ότι «θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη, ηλίθιε Πανούση»...στον λογαριασμό της έχει και άλλες φωτογραφίες εξίσου αδιανόητες. Οπως για παράδειγμα φωτογραφίες με αστυνομικούς να καίγονται από βόμβες μολότοφ ή μπουκάλια με βόμβες μολότοφ έτοιμα για χρήση, τα οποίες χαρακτηρίζει «φορτιστές βενζίνης αυτοκινήτου».

Στις απίστευτες αναρτήσεις προστίθεται και μια αναφορά για την βομβιστική επίθεση σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου ή άλλη άνάρτηση για τον υπερβολικό θόρυβο που ξεσηκώνεται κάθε φορά που παίρνει άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Η Μυρσίνη Λοΐζου μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αναρτήσεις της αναγκάστηκε να χαρακτηρίσει τα όσα έχει γράψει στο παρελθόν, υπέρ του Σάββα Ξηρού, «γλωσσικό ατόπημα», αλλά λίγη ώρα μετά έκανε like σε άλλη ανάρτηση που έγραφε: «Σιγά μην απολογηθούμε για τις γλωσσικές μας εκφράσεις, στους ακροδεξιούς και τους φασίστες...»!

Τον Φεβρουάριο του 2012 η Μυρσίνη Λοΐζου ανεβάζει φωτογραφία με αστυνομικούς που καίγονται από βόμβες μολότοφ:



Τον Φεβρουάριο του 2017 η κόρη του Μάνου Λοΐζου ανεβάζει φωτογραφία με βόμβες μολότοφ έτοιμες για χρήση, με την επισήμανση οτι είναι φορτιστές βενζίνης αυτοκινήτου...



Η ανάρτηση της Μυρσίνης Λοΐζου με την οποία θεωρεί οτι οι αντιδράσεις για την άδεια Κουφοντίνα είναι ηλίθιες...



Η περίεργη ανάρτηση της υποψηφίας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία σχολιάζει την βομβιστική επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Ενδεχομένως θέλει να πεί οτι το παγιδευμένο δέμα, που λίγο έλειψε να στερήσει την ζωή απο τον κ. Παπαδήμο, είναι η βραβευσή του απο την Ακαδημία Αθηνών



Η ανάρτηση της Μυρσίνης Λοΐζου που προκάλεσε σάλο για την ασέβεια προς τα θύματα της τρομοκρατίας και που την ανάγκασε να δηλώσει οτι ήταν γλωσσικό ατόπημα



Αργότερα πάντως φρόντισε να συμφωνήσει με χρήστη του twitter που δήλωνε οτι δεν θα απολογηθεί σε κανέναν για τις λεκτικές του εκφράσεις και πάντως όχι στους φασίστες και τους ακροδεξιούς



Δεν είναι όμως μόνο η προκλητική αναφορά στα θύματα της τρομοκρατίας που εκθέτει ανεπανόρθωτα την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι και άλλες αναρτήσεις στις οποίες δεν κρύβει την αγάπη της για την τρομοκρατική δράση.

Όπως η φωτογραφία που ανέβασε με το σύνθημα «Λευτεριά στους Ενοπλους Αντάρτες», ή μια άλλη που επίσης προφανώς της άρεσε πολύ και θεώρησε καλό να την ανεβάσει στον λογαριασμό της.

Μια φωτογραφία με το σύνθημα «Ντύσου Πρόχειρα και Πάρ’ το Ρόπαλό σου, Δείρε τον Φασίστα που Ζει στον Όροφό σου».

Σε αντίστοιχο ύφος και η ανάρτηση για τρομοκρατικό δέμα που είχε σταλεί στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.



Εξοργιστική πάντως είναι και η ανάρτηση της κ. Λοΐζου λίγες μόλις ημέρες μετά την φονική πυρκαγιά που κόστισε τη ζωή σε 100 ανθρώπους στο Μάτι. Βάζοντας στο στόχαστρο μια κυρία της περιοχής, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί έμμεσα να υπερασπιστεί τον πρώην υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο οποίος κατά την επίσκεψή του στο Μάτι έριχνε τις ευθύνες στην… άναρχη δόμηση, υποστηρίζοντας πως οι Αρχές έδρασαν με σχέδιο την κατάλληλη στιγμή.

Στην ανάρτηση η κ. Λοΐζου επικρίνει τα λεγόμενα μιας κατοίκου η οποία επιτίθεται στον κ. Καμμένο. «Τι νόημα έχει για τη ζωή των ανθρώπων αυτών και όλων εμάς των υπολοίπων τέτοιου είδους σκέψεις σε δημόσια θέαση» αναρωτιέται η ίδια.

Παράλληλα, στο στόχαστρό της κατά το παρελθόν έχει βρεθεί και ο ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για θέματα Υγείας, Βιτένις Αντριουκάιτις, στον οποίο απευθύνεται όχι και με τον πιο… κόσμιο τρόπο.



Φυσικά η ΣΥΡΙΖίλα της δεν είχε τέλος:







Και φυσικά χάρηκε με τον θάνατο του Θέμου: