26 Μαρτίου 2019

Με την παρέλαση διορισμένων του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας

Με την παρέλαση του επίλεκτου τάγματος Ειδικών Διορισμών της κυβέρνησης ολοκληρώθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, η οποία γιορτάστηκε με λαμπρότητα σήμερα στην Αθήνα.

Κρατώντας σημαίες με μηνύματα όπως «Αιέν Αριστερεύειν», «Αμύνεσθαι Περί Πάρτης» και «Ήμουν Κι Εγώ Στο Δεκαπενταμελές», η μονάδα παρέλασε με χαλαρό βηματισμό υπό τους ήχους εμβατηρίου που είχε γράψει ειδικά για την περίσταση η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Μετακλητού Υπαλλήλου στην είσοδο της Βουλής.

Η συμμετοχή του τάγματος, ωστόσο, δεν ήταν χωρίς προβλήματα, καθώς σε παραγγέλματα όπως «κλίνατε επ’αριστερά» επικράτησε σύγχυση. Την ενόχληση τους για την συνέχιση των παρελάσεων εξέφρασαν μάλιστα κάποια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που τάσσονται κατά των παρελάσεων, καθώς δεν έχουν διοριστεί ακόμα.

Λίγο αργότερα, άγημα ειδικών συμβούλων με επικεφαλής τον Νίκο Καρανίκα απέδωσε τιμές στον Προκόπη Παυλόπουλο έξω από το προεδρικό μέγαρο, ενώ στη συνέχεια τα μέλη του μετέβησαν στο Κολωνάκι προκειμένου να απολαύσουν έναν παραδοσιακό φρέντο καπουτσίνο, συνοδευόμενο από ένα λιτό καρπάτσιο βακαλάου με μους σκορδαλιάς.

https://tovatraxi.com/politics/me-tin-parelasi-diorismenon-oloklhrothike-i-stratiotiki-parelasi-tis-athinas/