21 Μαρτίου 2019

Κακούρης ο νεοδημοκράτης υποψήφιος για το Δήμο Ιλίου! Χαμός στην παρουσίαση του συνδυασμού

Με σύνθημα «Μπορούμε Περισσότερα» ο υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου Αντώνης Κακούρης παρουσίασε τον συνδυασμό «Δημοτική Ισοπολιτεία». Στο κατάμεστο δημαρχείου Ιλίου, το οποίο αποδείχτηκε μικρό για τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για μια «συμμαχία των ικανών και άξιων, τίμιων και εργατικών», ο κ. Κακούρης παρουσίασε τους πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού και μίλησε για το όραμα και τις προτεραιότητες του, ώστε να γίνει το Ίλιον μια «Πόλη Ζωής».

Σε αυτές περιλαμβάνονται η αξιοποίηση του Πάρκου Τρίτση ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών του Ιλίου. Η επέκταση του μετρό στο Ίλιον, καθώς από αβελτηρίες της παρούσας διοίκησης του δήμου δεν περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό της εταιρείας. Και τέλος η δημιουργία χώρων πάρκινγκ, η έλλειψη των οποίων δημιουργεί προβλήματα τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες της αγοράς της πόλης. 

Στην ομιλία του ο κ. Κακούρης κάλεσε «όλους τους δημότες που μοιράζονται τις ίδιες αρχές, τα ίδια ιδανικά, που αγαπούν την πόλη μας και πιστεύουν στην προοπτική της, να συμπορευθούν μαζί μας στο δρόμο για μια νέα εποχή για το Ίλιον».

Στο συνδυασμό της «Δημοτικής Ισοπολιτείας» περιλαμβάνονται υποψήφιοι όλων των ηλικιών, διαφόρων επαγγελματικών ομάδων αλλά και από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.