Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ-Ρόμπα έκανε ο Μαλέλης με τον ΣΥΡΙΖΑίο Κοτρώτσο: Σε προσέλαβα σε δουλειά και μου μιλάς έτσι;«Περίμενα άλλη συμπεριφορά από ένα πρόσωπο που σας έχω προσλάβει, που σας έχω βοηθήσει προσωπικά» είπε φανερά εξοργισμένος ο Σταμάτης Μαλέλης

Οι συνεχείς διακοπές για ερωτήσεις του παρουσιαστή της ΕΡΤ Σεραφείμ Κοτρώτσου προς τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτη Μαλέλη ήταν η αφορμή του άγριου καβγά που ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής.

Ο Σταμάτης Μαλέλης κατά τη διάρκεια της εκπομπής φανερά εκνευρισμένος θύμισε στον Σεραφείμ Κοτρώτσο ότι τον έχει προσλάβει και ότι εξ αυτού του λόγου θα περίμενε καλύτερη συμπεριφορά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σταμάτης Μαλέλης έκανε λόγο για εμπάθεια του παρουσιαστή της εκπομπής προς το πρόσωπό του, λέγοντας ότι συνεχώς τον διακόπτει και του κάνει ερωτήσεις δίχως σεβασμό. «Δεν με σέβεστε. Έχετε εμπάθεια. Διακόπτετε συνεχώς. Δεν είστε στο σπίτι σας, είστε στην ΕΡΤ. Δεν θα μου μιλάτε έτσι. Μου συμπεριφέρεστε έτσι, ενώ μου οφείλετε όσα μου οφείλετε. Περίμενα άλλη συμπεριφορά από ένα πρόσωπο που σας έχω προσλάβει, που σας έχω βοηθήσει προσωπικά. Δεν θα μου κάνετε μαθήματα. Παίζετε παιχνίδια. Με προσβάλλετε προσωπικά, θα προσέχετε πώς μιλάτε», είπε φανερά εξοργισμένος ο Σταμάτης Μαλέλης.

«Φωνάζετε και προσβάλλετε. Σας έχω τιμήσει και είστε πολλές φορές καλεσμένος εδώ. Η συμπεριφορά σας είναι επιεικώς απαράδεκτη. Κύριε Μαλέλη, εκπροσωπείτε ένα κόμμα που δημοσκοπικά είναι στο 6%. Αφήστε να μιλήσω εγώ», είπε ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, απαντώντας στον Σταμάτη Μαλέλη.

Το βίντεο της εκπομπής του Σεραφείμ Κοτρώτσου. Ο καβγάς είναι στο 3.10:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου