18 Απριλίου 2019

ΜΠΑ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΝΕ; Εγγραφο Ρουμπάτη-ΕΥΠ: Δεν υπήρξε ποτέ σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, ήταν απάτη

Δεν υπήρξε ποτέ σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, σύμφωνα με το πόρισμα της έρευνας που διεξήγαγε η ΕΥΠ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγίας Ρουμπάτη. Το περίφημο σχέδιο Πυθία για το οποίο έχουν χυθεί τόνοι μελάνης, αποδεικνύεται μια πελώρια απάτη.

Τα σχετικά έγγραφα, που πιστοποιούν την ανυπαρξία οποιουδήποτε σχεδίου δολοφονίας του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, παρουσιάζουν σήμερα οι εφημερίδες Τα Νέα και Εφημερίδα των Συντακτών.

Το βασικό ντοκουμέντο που πιστοποιεί ότι όλη η φιλολογία περί σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού είναι το αποτέλεσμα της έρευνας που διεξήγαγε εσωτερικά η Εθνικής Υπηρεσία Πληροφοριών, και το οποίο απέστειλε σε όλους τους αρμόδιους υπουργούς αλλά και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στους άμεσα ενδιαφερόμενους, ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Γιάννης Ρουμπάτης. Σε αυτό ο κ. Ρουμπάτης αναφέρει ότι η εσωτερική έρευνα που διετάχθη και έγινε στην ΕΥΠ, έδειξε ότι όλες οι πληροφορίες ήταν κατασκευασμένες από έναν πράκτορα που έχει ήδη απολυθεί, οι δε πληροφορίες που επικαλείτο, δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ και από καμία άλλη πηγή.

Παρά ταύτα αύριο ξεκινάει στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνα η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση, με τις πληροφορίες να θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να παρίσταται ως πολιτική αγωγή.

Το έγγραφο της ΕΥΠ με το οποίο πιστοποιείται οτι δεν υπήρξε ποτέ σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή

Δεν υπήρξε ποτέ σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή αποφαίνεται έρευνα της ΕΥΠ

Οι πληροφορίες του ευφάνταστου πράκτορα

Ολη η ιστορία ξεκινάει από τις πληροφορίες που έδωσε στην ΕΥΠ- την εποχή της πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή- ένα πρόσωπο που τελικά αποδείχθηκε τελείως αναξιόπιστο και ήδη όχι μόνο έχει απολυθεί από την Υπηρεσία αλλά είναι και κατηγορούμενος για απάτη. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι άγνωστα πρόσωπα σχεδίαζαν απόπειρα δολοφονίας του τότε πρωθυπουργού και ότι η επίθεση απετράπη την τελευταία στιγμή, από Ρώσους πράκτορες. Μάλιστα ανέφεραν ότι υπήρξε και συμπλοκή με τους άγνωστους επίδοξους δολοφόνους στην περιοχή της Ραφήνας. Η διοίκηση της ΕΥΠ παραδόξως υιοθετεί όλες αυτές τις απίθανες θεωρίες και ενημερώνει την πολιτική ηγεσία για τις «πληροφορίες».

Μάλιστα στις13 Ιανουαρίου 2009 με το ειδικό δελτίο ενημέρωσης υπ αριθμόν 53, ο τότε διοικητής της ΕΥΠ, Ιωάννης Κοραντής, ενημερώνει τον τότε υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο. Του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι ελληνικές αρχές έχουν στα χέρια τους στοιχεία παρακολούθησης της διαδρομής του Κώστα Καραμανλή από το σπίτι του στο Μαξίμου, δηλαδή από την Ραφήνα στο κέντρο της Αθήνας. Του αναφέρει ακόμα ότι υπάρχουν χάρτες με πιθανά σημεία παγίδευσης της διαδρομής και ότ υπήρχε σχέδιο να γίνει έκρηξη με την χρήση τηλεχειριστηρίου.

Η περαιτέρω έρευνα που διατάσσεται μετά θα αποδείξει ότι όλα αυτά φυσικά δεν στέκουν πουθενά. Ούτε επιβεβαιώνονται από τους Ρώσους, ούτε βρίσκονται πουθενά στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας τα Βάν, τα όπλα και όλα τα σύνεργα που υποτίθεται ότι εγκατέλειψαν οι άγνωστοι επίδοξοι δολοφόνοι του Κώστα Καραμανλή, στο πεδίον της μάχης με τους Ρώσους πράκτορες. Σημειωτέον ότι στις πληροφορίες που έδωσε στην Υπηρεσία Πληροφοριών ο ευφάνταστος πράκτορας ήταν και ότι- όπως αναφέρει στο έγγραφό του ο Ιωάννης Κοραντής- οι άγνωστοι δράστες παρακολουθούσαν επί 10ήμερα το αυτοκίνητο και την ασφάλεια του πρωθυπουργού Καραμανλή, χωρίς κανείς ποτέ να καταλάβει το παραμικρό...

Στην συνέχεια ο πράκτορας που έδωσε τις πληροφορίες για την υπόθεση Πυθία θα αναμειχθεί και σε άλλες ύποπτες υποθέσεις, όλες οι πληροφορίες που έχει δώσει στο παρελθόν θα μπούν έτσι στο στόχαστρο της έρευνας από τα κεντρικά της Υπηρεσίας και η ιστορία της δολοφονίας θα αποδειχθεί μια μεγάλη απάτη.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/den-ypirxe-pote-shedio-dolofonias-kosta-karamanli