22 Απριλίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ-Πως το Μαξίμου έφτιαξε το Fake News ότι ο Μητσοτάκης θα κόψει το δώρο Χριστουγέννων; Τι απαντά η ΝΔ

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε στο 9ο Οικονομικό Συνέδριο Λευκωσίας, όπου αναφέρθηκε στην οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία όταν γίνει Κυβέρνηση.

Μιλώντας για το όραμα της Νέας Δημοκρατίας, υπεραμύνθηκε μίας μη επιδοματικής πολιτικής που θέλει να ακολουθήσει η χώρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν θέλει η ελληνική κοινωνία να είναι όμηρος ενός πελατειακού συστήματος, όπως είναι τα έκτακτα επιδόματα Χριστουγέννων που δίνει η κυβέρνηση Τσίπρα.

Αντ' αυτού, θέλει ο ίδιος να επικεντρωθεί στην στήριξη των μακροχρόνια ανέργων και στο πως θα εκπαιδευτούν, αντί να περιμένουν έκτακτα επιδόματα.

Ολόκληρη η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο 9ο Οικονομικό Συνέδριο Λευκωσίας. Το επίμαχο σημείο στο 13:00:​



Όπως προκύπτει από την τοποθέτησή του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ποτέ δεν μίλησε για κόψιμο του δώρου Χριστουγέννων, αλλά είπε απλά ότι η ΝΔ δεν είναι υπερ των επιδομάτων που μοιράζει ο Τσίπρας από το πλεόνασμα στο τέλος του χρόνου.

Απομονώνταςόμως το «Χριστούγεννα» της ομιλίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και κολλώντας του μπροστά και πίσω ότι θέλουν, το μπλοκ των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ, επιχείρησε για ακόμα μία φορά τη δημιουργία fake news. Έτσι, διαβάζουμε στη Σαββατιάκη Αυγή:

Στο πρόγραμμα της ΝΔ και η κατάργηση του δώρου των Χριστουγέννων:



Στο στόχαστρο της Ν.Δ. «δώρο Χριστουγέννων» και επίδομα ανεργίας:



O Μητσοτάκης προαναγγέλλει κόψιμο των Δώρων:




Και με αποκορύφωμα τη σημερινή Δημοκρατία:

Κόβει τα δώρα ο Κυριάκος:


ΝΔ: Κανένα δώρο δεν κόβεται – «Επίθεση» κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία»

Με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία» το οποίο αναφέρει πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα προχωρήσει σε κόψιμο των δώρων, το γραφείο Τύπου του κόμματος εξέδωσε ανακοίνωση απάντηση κάνοντας λόγο για διάδοση fake news από τα «υπόγεια του Μαξίμου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, με το σημερινό της πρωτοσέλιδο, απέδειξε πια περίτρανα ότι λειτουργεί συνειδητά ως “Δούρειος Ίππος” του ΣΥΡΙΖΑ στήνοντας προβοκάτσιες και fake news σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας.

Υλοποιώντας εντολές του βασικού χρηματοδότη της, τον οποίον ο ΣΥΡΙΖΑ ευνοεί σκανδαλωδώς στις συμβάσεις του ΟΠΑΠ, διαστρέβλωσε πλήρως τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ περί δήθεν κοψίματος του δώρου των Χριστουγέννων, αναπαράγοντας την πιο ξεδιάντροπη κυβερνητική προπαγάνδα. Όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ.

Όσο για τη “Δημοκρατία”, ας γνωρίζουν πλέον οι αναγνώστες της ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από την “Αυγή” και τα συριζοτρόλ ως προς τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί».