22 Μαΐου 2019

ΜΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ! ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΔΡΑ! Ευρωεκλογές 2019: Ποιοι προηγούνται και καλά στη μάχη του σταυρού

Δηλ. αν είναι οι ΝΔίτες να πάνε να ψηφίσουν τον Κύρτσο ή ΠΑΣΟΚους όπως Κυμπουρόπουλο (καλά αυτός θα βγει λόγω διαφήμισης Πολάκη όσο και αν ο βοσκός είχε δίκιο στο ότι δεν μπορείς να λες δεν θέλω ελεημοσύνη όταν την έχεις ήδη πάρει με προσωποπαγή θέση που δημιουργήθηκε μόνο για σένα) ή αστείους Καιρίδηδες που πριν πάρουν καρέκλα αμφισβητούσαν την γενοκτονία των Ποντίων... είναι να φουντάρουμε όλοι μαζί... Δηλ. τον Κύρτσο που έχει φεσώσει εφορία και τράπεζες κανα μύριο και λέει δεν έχω να πληρώσω ενώ τσέπωσε πάνω από 1 εκ ευρώ την περασμένη 5ετία; ΕΛΕΟΣ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΝΔ και όχι ευκαιριακούς

Σκληρή είναι η μάχη του σταυρού για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων, ενόψει ευρωεκλογών. Η δημοσκόπηση της Metron Analysis δείχνει ποιοι προηγούνται από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με την μέτρηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha από την Να Δημοκρατία προηγούνται οι Στέλιος Κυμπουρόπουλος και Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ακολουθούν στην πρώτη πεντάδα η Μαρία Σπυράκη, η Ελίζα Βόζεμπεργκ και ο Γιώργος Κύρτσος.



Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα πάντα με την δημοσκόπηση της Metron Analysis, στη μάχη του σταυρού προηγείται ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ακολουθούν οι Κώστας Αρβανίτης, Στέλιος Κούλογλου, Ελενα Κουντουρά, Αλέξης Γεωργούλης.



Στο Κίνημα Αλλαγής, τέλος, πρώτος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ακολουθεί η Εύα Καϊλή και οι Γιώργος Καμίνης, Νίκος Παπανδρέου και Παναγιώτης Ιωακειμίδης.