19 Μαΐου 2019

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ φοβήθηκε και «κατέβασε» το σποτ της ΝΔ για τις συντάξεις από τις τηλεοράσεις

«Πόλεμος» για τις συντάξεις μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Την ώρα που οι συνταξιούχοι υπέστησαν ψυχρολουσία στα ΑΤΜ, γιατί όταν έσπευσαν να εισπράξουν τη λεγόμενη «13η σύνταξη» συνειδητοποίησαν ότι τα ποσά ήταν πολύ μικρότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως φοβήθηκε την αντιπαράθεση με τη ΝΔ για το ζήτημα.

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις συντάξεις

Υπενθυμίζεται ότι η Κουμουνδούρου έβγαλε τις προηγούμενες ημέρες προεκλογικό σποτ για τις ευρωεκλογές, στο οποίο μια συνταξιούχος λέει «ούτε θυμάμαι πια πόσες φορές μου έκοψαν τη σύνταξη. Πάνω από δέκα».



Το σποτ της ΝΔ για τις συντάξεις

Η αντίδραση της ΝΔ ήταν άμεση. Η Πειραιώς κυκλοφόρησε σποτ- απάντηση, ενόψει των ευρωεκλογών, απαντώντας «Θα σας θυμίσουμε εμείς», για τις περικοπές των συντάξεων, με πλάνα από το σποτ της Κουμουνδούρου. Στο τελευταίο «πάτησε» η Κουμουνδούρου, προκειμένου να «κατέβει» το σποτ τις ΝΔ για τις συντάξεις από τα κανάλια. Και αυτό γιατί τέθηκε θέμα copyright, διαμαρτυρήθηκε η εταιρεία παραγωγής και απείλησε με μηνύσεις.



Τελικά, η λύση βρέθηκε. Στο προεκλογικό σποτ της ΝΔ, τα πρώτα πλάνα θα είναι πιξελαρισμένα και θα αναφέρει «Στο νέο σποτ ΣΥΡΙΖΑ μια κυρία αναρωτιέται πόσες φορές της έκοψαν τη σύνταξη. Θα σας θυμίσουμε εμείς. Από κει και πέρα συνεχίζει κανονικά χωρίς το δεύτερο πλάνο της γιαγιάς».