18 Ιουνίου 2019

Τορόντο: 2.000.000 άνθρωποι «γκρέμισαν τα τείχη» για τους πρωταθλητές Ράπτορς! ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτες φωτογραφίες και βίντεο από την παρέλαση των πρωταθλητών του NBA στους δρόμους της πόλης - Παλλαϊκό αίτημα η παραμονή του MVP των τελικών, Καουάι Λέοναρντ, που βρίσκεται στο στόχαστρο των Λος Άντζελες Λέικερς

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε ο αριθμός των ανθρώπων που παρακολούθησαν την παρέλαση των πρωταθλητών Ράπτορς στο Τορόντο. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περισσότερους από 2.000.000 κατοίκους της πόλης, οι οποίοι πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ.



Οι παίκτες των Ράπτορς ανέβηκαν, όπως συνηθίζεται, σε ανοιxτό λεωφορείο και γύρισαν τους κεντρικούς δρόμους του Τορόντο, έχοντας μαζί τους το τρόπαιο του πρωταθλητή, το οποίο κατέκτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας από τον Καναδά.





Η παρέλαση των πρωταθλητών μετατράπηκε μάλιστα σε... λαϊκό προσκύνημα για τον ήρωα των τελικών, Καουάι Λέοναρντ, ο οποίος είναι αμφίβολο αν θα συνεχίσει στους Ράπτορς και τη νέα σεζόν, καθώς βρίσκεται στο στόχαστρο των Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι θέλουν να τον προσθέσουν στην... υπερομάδα που ετοιμάζουν, πλάι στους Λεμπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις.

«Πέντε χρόνια ακόμα» φώναζαν οι φίλοι των πρωταθλητών ΝΒΑ, ζητώντας την παραμονή του Λέοναρντ στην ομάδα, με τον ηγέτη των Ράπτορς να απολαμβάνει τις στιγμές και να κάνει κάτι που... σπανίως κάνει: να χαμογελά!

Επίσης, δεν έλειψαν και οι ιαχές «MVP, MVP» για τον κορυφαίο παίκτη των τελικών.





Από τα επινίκια δεν θα μπορούσε, φυσικά, να λείπει και ο διάσημος ράπερ Ντρέικ, ο πλέον φημισμένος και φανατικός οπαδός των Ράπτορς...