Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ! Μπλεγμένος στα δίκτυα του ΚΕΦΟΜΕΠ ο ΚαμμένοςΕπειδή σήμερα είναι η τελευταία φορά που θα ασχοληθώ με τον τέως πολιτικό Πάνο Καμμένο, κρίνω σκόπιμο –όπως θα έκανε και ο αλησμόνητος ηγέτης των ΑΝΕΛ΄- να αναφερθώ σε μια εκκρεμότητα που αφήνει φεύγοντας. Ο λόγος για τον μακροχρόνιο έλεγχο στον οποίο βρίσκεται ο κ. Καμμένος, από τις ελεγκτικές αρχές του υπουργείου Οικονομικών.

Πρόκειται για την υπόθεση της κληρονομιάς και ενός ποσού 6,5 εκατοµµυρίων ευρώ, το οποίο αφορά µυστηριώδες δάνειο που αναζητείται στα ψιλά γράµµατα της φορολογικής νοµοθεσίας, και δύο ενηµερωτικά σηµειώµατα από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουµένων Μεγάλου Πλούτου (το περίφηµο ΚΕΦΟΜΕΠ).

Κατά καιρούς ο κ. Καμμένος είχε επιτεθεί στην «συμμορία του ΚΕΦΟΜΕΠ», θέλοντας προφανώς να υπερασπιστεί το δημόσιο συμφέρον, γιατί σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι επιθέσεις από βήματος Βουλής, σχετίζονταν με τον διενεργούμενο έλεγχο που τον αφορούσε.

Άλλωστε ο πρόεδρος Πάνος, αν κάτι άφησε ως πολιτική παρακαταθήκη, ήταν πάντα θυσίασε το προσωπικό όφελος, στο βωμό του δημοσίου συμφέροντος. Όσο για τον έλεγχο που τον αφορά, σε λίγο θα πάρει σύνταξη…

Γιάννης Κουρτάκης
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου