18 Ιουνίου 2019

Βίντεο: Η Ομπάμα με φόρμες και συμπαίκτριες τις Χάντσον και Κούνις κάνει σκόνη την ομάδα του Τζέιμς Κόρντεν

Η Μισέλ Ομπάμα φόρεσε τις φόρμες και τα αθλητικά της, πήρε τηλέφωνο τις φίλες της και έκανε… σκόνη την ομάδα του Τζέιμς Κόρντεν.

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έκανε μία ακόμη επική εμφάνιση στο «The Late Late Show», του Κόρντεν. Το βίντεο ξεκινά με τους δυο τους στο αυτοκίνητο, θυμίζοντας όταν είχαν κάνει το επίσης απολαυστικό «Carpool Karaoke» και μέσα σε λίγες στιγμές αρχίζει η μεταξύ τους κόντρα. Ποια χώρα είναι καλύτερη, οι ΗΠΑ ή η Βρετανία; Στο τέλος, αποφασίζουν να το λύσουν μια καλή, στο γήπεδο.

Μίλα Κούνις, Κέιτ Χάντσον στο πλευρό της Ομπάμα

Η Μισέλ Ομπάμα και ο Τζέιμς Κόρντεν καταλήγουν σε ένα… άγριο ματς dogdeball για να λύσουν τις διαφορές τους, έχοντας αμφότεροι μεγάλους σταρ δίπλα τους.

Ανάμεσα στις συμπαίκτριες της Ομπάμα είναι η Μίλα Κούνις, η Κέιτ Χάντσον και η Μελίσα ΜακΚάρθι. Από την άλλη, ο Κόρντεν «στρατολόγησε» τον Χάρι Στάιλς και τον Μπέτεντικτ Κάμπερμπτς μεταξύ άλλων. «Θα τους φάμε για πρωινό…», απειλεί η πρώην Πρώτη Κυρία. «Δεν θα πιστεύατε πόσο εύκολο ήταν να τους πείσω να το κάνουν. Το μόνο που χρειαζόταν να πω ήταν “θα ρίχνετε μπάλες στον Τζέιμς Κόρντεν”», προσθέτει.

Δυσκολεύτηκε ο Κόρντεν

«Οταν σε παίρνει η Μισέλ Ομπάμα και σου ζητά να κάνεις κάτι, απλά λες ναι», δηλώνει αφοπλιστικά στην κάμερα η Μίλα Κούνις. Δεν ήταν όμως το ίδιο εύκολο για τον Κόρντεν να βρει συμπαίκτες.

«Οταν σου τηλεφωνεί ο Τζέιμς Κόρντεν, αρχικά αγνοείς την κλήση. Μετά συνεχίζει να σε καλεί, μετά αρχίζει να σου στέλνει μηνύματα, εμφανίζεται στο σπίτι σου, τη δουλειά σου, το πιλάτες και το ντους σου», εξηγεί ο Χάρι Στάιλς, που τελικά πείστηκε.

Θρίαμβος για την Ομπάμα

Οσο για το αποτέλεσμα του… ματς, οι ΗΠΑ κέρδισαν τον πρώτο γύρο, τα… παλικάρια του Κόρντεν ισοφάρισαν για τη Βρετανία, αλλά στο τέλος ήταν τα κορίτσια της Μισέλ Ομπάμα αυτά που πανηγύρισαν.

Η ταπείνωση για τον Κόρντεν ολοκληρώθηκε όταν αναγκάστηκε να απονείμει το τρόπαιο στην πρώην Πρώτη Κυρία και στο τέλος εκείνη του θυμίζει: «Εχασες. Εμείς κερδίσαμε».