13 Ιουνίου 2019

Γελάει ο Άδωνις με την κ@λοτούμπα Βαξεβάνη για τον μονταρισμένο βίντεο Κυριάκου

"Κοινώς ο ⁦@KostasVaxevanis⁩ «έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια», μετά την αποκάλυψη ότι εις γνώσιν τους είχαν κυκλοφορήσει πειραγμένο βίντεο για να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις κατά του ⁦@kmitsotakis⁩ διαβάστε το άρθρο και θα καταλάβετε...." σχολίασε ο Άδωνις την αναδημοσίευση άρθρου από τον Βαξεβάνη που δημοσιεύθηκε στη σελίδα του και ουσιαστικά παραδέχεται ότι έκαναν κοπτοραπτική στο βίντεο Μητσοτάκη. Παραδέχονται δηλ. ότι ο Κυριάκος δεν μίλησε για οδοστρωτήρα στα εργασιακά δικαιώματα αλλά για να το σώσουν τον κατηγορούν που δεν επιτέθηκε στον επιχειρηματία που πρότεινε 7ήμερη εργασία στον τουρισμό... φυσικά και αυτό ψέμματα είναι αφού λίγο αργότερα ο Κυριάκος υπενθύμισε στους επιχειρηματίες ότι θα εφαρμοστεί η νομιμότητα και θα προστατευθούν τα εργασιακά δικαιώματα




Διαβάστε το άρθρο με το οποίο ο Βαξεβάνης κάνει την κ@λοτούμπα και παραδέχεται τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ:

Μπορεί να μη σας αρέσει η γνώμη μου, αλλά δεν είναι ψέμα
Γιάννης Καφάτος

Όταν κυκλοφόρησε το βίντεο με τον επιχειρηματία στην Κω και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το μονταρισμένο, πρώτον δεν είπε κανείς ότι δεν είναι μονταρισμένο.

Δεύτερον αυτό που ακούμε όλοι είναι έναν επιχειρηματία να ζητάει πλήρη καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων. Και τρίτον ακούσαμε τον άνθρωπο που θέλει να γίνει Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων – αντιλαμβάνομαι και των εργαζομένων των οποίων τα δικαιώματα, ο επιχειρηματίας ζητά να θιγούν – να λέει τη γνωστή ατάκα περί «οδοστρωτήρα» υπέρ της επιχειρηματικότητας.

Αυτό δεν είναι ούτε ψέμα , ούτε το μοντάζ που έχει το βίντεο αλλοιώνει ότι ειπώθηκε από τους δύο. Η γνώμη μου, όταν γράψαμε το άρθρο ως παραπολιτικό, ήταν και εξακολουθεί να είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στην ομήγυρη των επιχειρηματιών όφειλε να αντιδράσει.

Αυτό μετέδωσε το Documentonews.gr. Μια γνώμη σε παραπολιτικό άρθρο. Δεν έβαλε λόγια που δεν ειπώθηκαν ούτε στο στόμα του επιχειρηματία, ούτε στο στόμα του κυρίου Μητσοτάκη. Μπορεί λοιπόν να ψέξει κανείς τη γνώμη! Ευτυχώς ακόμη στη Δημοκρατία μας μπορεί ο καθένας να λέει τη γνώμη του και να κρίνεται γι’ αυτήν. Όμως μια γνώμη, μια αξιολόγηση, δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως ψεύτικη είδηση από Ellinika Hoaxes , τους «σερίφηδες» του διαδικτύου με το στρατιωτικό παρελθόν.

 Ως δημοσιογράφοι έχουμε τη γνώμη μας, ως αναγνώστες έχετε τη δική σας και την κρίση σας, ως πολιτικοί έχετε την ευθύνη και γι’ αυτά που λέτε και γι’αυτά που κάνετε αλλά και για όσα δεν κάνετε. Κι εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε εδώ και για να λέμε τη γνώμη μας και για όσα δεν κάνουν οι πολιτικοί. Κι αυτό κάναμε.

Γιατί ο κ. Μητσοτάκης, όταν άκουσε όλους τους επιχειρηματίες στο τραπέζι στην Κω, τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον έβαλε στη θέση του. Δεν έκανε κάτι, που ως δημοσιογράφοι κρίναμε ότι όφειλε να κάνει και το γράψαμε. Τελικά όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις και τις παραλείψεις μας. Αυτό έχει μεγάλη διαφορά από το να κατηγορεί τη γνώμη ως ψέμα!

https://www.documentonews.gr/article/mporei-na-mh-sas-aresei-h-gnwmh-moy-alla-den-einai-psema