Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019

ΕΝΑΣ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑίους! Θρήνος για τον χρήστη @doleross στο TwitterΆφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε - Υπήρξε από τους πρωτοπόρους Έλληνες της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, ήδη από τον Ιανουάριο του 2010 [Δηλ. εμείς που είμαστε εκεί από το 2008 τι να πούμε; Ότι εφηύραμε το Twitter;] - Ποιος ήταν ο άνθρωπος πίσω από τον «λογαριασμό» στο Twitter

Την απώλεια του χρήστη @doleross, ο οποίος διατηρούσε έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Twitter, θρηνούν εδώ και λίγες ώρες οι Έλληνες χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος ο @doleross, στην τελευταία του ανάρτηση στο Twitter, με ημερομηνία 25 Μαΐου, έγραψε για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, με αποτέλεσμα πλήθος επώνυμων και μη χρηστών της πλατφόρμας να του ευχηθούν να ξεπεράσει την περιπέτεια και να επανέλθει δριμύτερος.
Δυστυχώς, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα την Πέμπτη, ο @doleross δεν τα κατάφερε... Δείτε πως τον αποχαιρέτησαν πολλοί χρήστες του Twitter:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου