25 Ιουνίου 2019

Επίθεση εθνομηδενιστών στον Κυρανάκη που είπε το αυτονόητο «να δίνονται επιδόματα μόνο στα Eλληνόπουλα»... για να μην εξαφανιστούν οι Έλληνες

Όλοι οι ηλίθιοι δήθεν υποστηρικτές της ΝΔ που έχουν μαζευτεί σαν λιμά γύρω από τον Κυριάκο επειδή μυρίστηκαν χρήμα και εξουσία κράζουν τον Κυρανάκη που είπε το αυτονόητο... μαζί κράζουν εννοείται και οι ΣΥΡΙΖΑίοι που ούτως ή άλλως είναι υπερ των επιδομάτων στους λάθρο.

Μεταξύ αυτών και οι αρισεράντζες του iefimerida που θέλουν να καθορίσουν την πολιτική της ΝΔ...

Ρε καραγκιόζηδες το μέτρο που έχει εξαγγείλει η ΝΔ σε τι αποσκοπεί; Να αυξηθεί ο πληθυσμός της χώρας γενικά ή να αρχίσουν πάλι να γεννάνε οι Έλληνες που σύμφωνα με άλλες ειδήσεις που οι ίδιοι δημοσιεύετε είναι ένας λαός που γερνάει και πεθαίνει;

Το μέτρο αφορά να αυξηθούν οι γεννήσεις των Ελλήνων ώστε το 2100 να υπάρχουν ακόμα Έλληνες... αν εσείς δεν θέλετε να υπάρχουν Έλληνες, γιατί αυτή είναι η ιδεολογία σας, πρόβλημά σας. Η Νδ όμως προφανώς δεν θέλει να εξαφανιστεί ο Έλληνας.

Οι γύφτοι, οι λαθρο και οι μετανάστες στη χώρα δεν σχετίζονται με το ότι "ο ελληνικός λαός γερνάει και πεθαίνει". Για το αν θα υπάρχουν Βούλγαροι ή Πακιστανοί μετά από 100 χρόνια δεν αφορά το ελληνικό κράτος αλλά τους Βούλγαρους ή τους Πακιστανιούς. 

Το ελληνικό κράτος το ενδιαφέρει να επιβιώσουν οι Έλληνες και θέλει να τους δώσει ένα κίνητρο για να μην εξαφανιστούν

Κανένας δεν είπε να μην πηγαίνουν οι ξένοι στους παιδικούς ή τα σχολείς επειδή είναι ξένοι. Κανένας δεν είπε να τους κοπούν τα επιδόματα τέκνων που παίρνουν όσοι κάνουν φορολογική δήλωση εδώ.

Διαβάστε τις γελοιότητες του iefimerida να γελάσετε με τις μαλ@κίες τους και την πίεση στον Μητσοτάκη να βάλει χέρι στον Κυρανάκη ή να αλλάξει η θέση της ΝΔ:

Σάλο έχει προκαλέσει δήλωση του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Κυρανάκη, πρώην αναπληρωτή εκπροσώπου Tύπου του κόμματος, ο οποίος είπε ότι το επίδομα παιδιού θα δίνεται μόνο «για παιδιά που γεννιούνται από Έλληνες γονείς».

«Θέλουμε πραγματικά να διευκολύνουμε όλες τις εργαζόμενες μητέρες που πασχίζουν σήμερα να κρατήσουν την ισορροπία μέσα στην οικογένειά τους, στη δουλειά, στις υποχρεώσεις του σπιτιού. Θα καθιερώσουμε άμεσα αφορολόγητο 1.000 ευρώ για κάθε νέο μέλος ελληνικής οικογένειας, καθώς και 2.000 ευρώ επίδομα για κάθε Ελληνόπουλο», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, μιλώντας στο Reader.gr, και δίνοντας το στίγμα του κόμματός του όσον αφορά την ενίσχυση της οικογένειας.


Μετά τις απαράδεκτες αυτές δηλώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το ήθος της Νέας Δημοκρατίας και ούτε αποτελούν προγραμματικές δεσμεύσεις της, ο κ. Κυρανάκης μπήκε σε διάλογο με χρήστες του Twitter οι οποίοι έκαναν ρατσιστικά σχόλια αναφέροντας ότι το μέτρο είναι «κίνητρο για τους γύφτους».



Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/salos-kyranaki-nd-epidomata-mono-sta-ellinopoyla