24 Ιουνίου 2019

H φυλλάδα «Δημοκρατία» στοχοποιεί Μαρέβα και Άδωνι

Στο στόχαστρο της «Δημοκρατίας» του Φιλιππάκη μπαίνουν και πάλι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, αλλά και η Μαρέβα Μητσοτάκη, σύζυγος του προέδρου της ΝΔ.

Στην περίπτωση της συζύγου του προέδρου της ΝΔ, η εφημερίδα «ξίνισε» για το γεγονός ότι ήταν παρούσα στην ενθρόνιση του νέου αρχιεπισκόπου Αμερικής, Ελπιδοφόρου.

Χαρακτηρίζει δε πρωτοφανές το γεγονός ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη ήταν το πρόσωπο που εκπροσώπησε τη ΝΔ.  Επικαλείται δε σχόλια των όσων ήταν στην τελετή, χωρίς βέβαια να αναφέρεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία υποτίθεται ότι σχολίασαν αρνητικά την παρουσία της.

Βγάζει δε το συμπέρασμα ότι η παρουσία της κ. Μητσοτάκη στην τελετή είναι ενδεικτική του τρόπου με τον οποίο η ίδια αντιμετωπίζει την πολιτική ζωή του τόπου και κάνει... συστάσεις στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για περισσότερη ταπεινότητα.

Προφανώς, η εφημερίδα «ξέχασε» το πόσο έχει στοχοποιηθεί η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ από το Μαξίμου, ενώ δεν άκουσε τίποτα ακόμα και για τους αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς έξω από την επιχείρησή της...


Για την περίπτωση του Άδωνι Γεωργιάδη, η «Δημοκρατία» γράφει ότι ο Παύλος Γερουλάνος του ΚΙΝΑΛ «τάπωσε» τον αντιπρόεδρο με αφορμή την υπόθεση Novartis.

Δεν είναι βέβαια και μεγάλη είδηση, δεδομένου ότι η «Δημοκρατία» στηρίζει διαχρονικά τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, τον άνθρωπο που ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υπέδειξε ως «Ρασπούτιν» στη συνέντευξή του στα Παραπολιτικά.

Οι Γερουλάνος και Γεωργιάδης βρέθηκαν σε τηλεοπτικό πάνελ και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ζητούσε επίμονα απαντήσεις από τον κ. Γερουλάνο για το τι πιστεύει ότι πρέπει να γίνει στην υπόθεση Novartis. Ο κ. Γερουλάνος, αντί απάντησης, του ζήτησε να ανεβάσει το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης ειδάλλως να πάει «στο βούρκο»...

Σήμερα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έσπευσε -μέσω Twitter- να ευχαριστήσει την εφημερίδα, για τη στοχοποίησή του, λέγοντας ότι έτσι ο κόσμος έχει έναν ακόμα λόγο να τον ψηφίσει στις εκλογές.