23 Ιουλίου 2019

Γεωργιάδης: Εφικτό να μπουν μπουλντόζες στο Ελληνικό μέχρι το τέλος του 2019

Την εκτίμηση ότι μέχρι τέλος του 2019 είναι εφικτό να μπουν μπουλντόζες στο Ελληνικό για τη μεγάλη επένδυση, εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι τις δύο τελευταίες εβδομάδες έγινε περισσότερη δουλειά από ό,τι τον τελευταίο χρόνο.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση θα εφαρμόσει το νόμο Τσίπρα για το Ελληνικό, ενώ υπενθύμισε ότι το όλο έργο ήταν όραμα του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

«Ο κ. Βελόπουλος ατύχησε στην κριτική του. Η ιδέα ότι οι ουρανοξύστες είναι αστεία. Όσο και να μας κάνει εντύπωση, οι μεγαλύτεροι ουρανοξύστες είναι οι πλέον ασφαλείς στους σεισμούς, λόγω των τεχνικών κατασκευής» είπε ο υπουργός, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος στη Βουλή.

Σε ερώτηση για τις φοροελαφρύνσεις και την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για το «πού θα βρεθούν τα λεφτά», ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Το να ρωτάει ο ΣΥΡΙΖΑ πού θα βρεθούν τα λεφτά, δεν είναι πολιτικό ατόπημα, είναι βλασφημία», συμπληρώνοντας ότι όλα είναι συμφωνημένα με τους θεσμούς.