20 Ιουλίου 2019

Σε ξαφνική σύσφιξη μυών του Γιάνη Βαρουφάκη οφείλεται η σεισμική δόνηση που σημειώθηκε στην Αττική

Ο σεισμός ήταν 5.1 Ρίχτερ ή 0,1 της κλίμακας Βαρουφάκη

Σε ανεπαίσθητη σύσφιξη των μυών του Γιάνη Βαρουφάκη οφείλεται η μεγάλη σεισμική δόνηση που σημειώθηκε σήμερα στην Αττική, σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο σεισμός μεγέθους 5,1 της κλίμακας Ρίχτερ και 0,1 της κλίμακας Βαρουφάκη, είχε επίκεντρο τα στιβαρά μπράτσα του πρώην υπουργού Οικονομικών, ο οποίος έκανε πιλάτες εκείνη την ώρα στην κατοικία του στο κέντρο της Αθήνας.
«Μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι η σεισμική δόνηση οφείλεται σε απότομη αλλά και αισθησιακή σύσφιξη μυών του πρώην υπουργού Οικονομικών» επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους ο καθηγητής σεισμολογίας Βασίλης Παπαζάχος.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, περίπου το 50% των σεισμών που σημειώνονται στην Αττική έχουν ως επίκεντρο τους καλογυμνασμένους μυς του πρώην υπουργού Οικονομικών, ενώ οι υπόλοιποι σημειώνονται το καλοκαίρι από το κάρφωμα ομπρελών στις παραλίες από Έλληνες οικογενειάρχες.

https://tovatraxi.com/politics/se-ksafnikh-sysfiksh-mywn-tou-gianh-varoufakh-ofeiletai-h-seismikh-donhsh-pou-shmeiwthhke-sthn-athhna