09 Ιουλίου 2019

ΕΙΔΗΣΗ ΑΠ' ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ: «Με εντολή Μητσοτάκη:Άνοιξε η Ηρώδου Αττικού, έφυγαν οι κλούβες των ΜΑΤ»

Η είδηση των κλακαδόρων ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΑΝΟ ΛΕΕΙ:

«Δουλειά» έπιασε ο νέος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης λίγες μόνο ώρες από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο νέος πρωθυπουργός υποσχέθηκε πως από την 8η Ιουλίου, πρώτη επίσημη μέρα σαν πρωθυπουργός της χώρας, θα αλλάξει όλα εκείνα που… ενοχλούν τους πολίτες.

Έτσι ο νέος πρωθυπουργός «έδιωξε» τις κλούβες των ΜΑΤ που έκλειναν την οδό Ηρώδου Αττικού προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Έδωσε εντολή να ανοίξει η Ηρώδου Αττικού κανονικά για την κυκλοφορία των οχημάτων και να μην ξαναμπλοκαριστεί ο δρόμος από κλούβες των ΜΑΤ.

Μάλιστα η είδηση μπαίνει πρωί βράδυ μέχρι να πέσει το παραδάκι από τις διαφημίσεις...



Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ:

Οι κλούβες έφυγαν από την Κυριακή όταν ξεκουμπίστηκαν ο Τσίπρας και ο συρφετός που είχε ταμπουρωθεί στο Μαξίμου. Αφού την κοπάνησαν σαν τους κλέφτες η αστυνομία δεν είχε λόγο να κρατάει κλειστό το δρόμο, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ πριν «δώσει εντολή ο Μητσοτάκης» ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟΣ!

Φυσικά ο Κυριάκος δεν έχει κανένα λόγο να ζητήσει να επανέλθουν οι κλούβες που έφυγαν την Κυριακή και εννοείται πως αν τις έβρισκε εκεί τη Δευτέρα θα ζητούσε να φύγουν... αλλά η είδηση "με εντολή Μητσοτάκη" έιναι για γέλια

Και ψιτ! Ο δρόμος θα ξανακλείσει ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ όταν αρχίσουν τα ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. Η διαφορά του κλεισίματος Μητσοτάκη και Τσίπρα είναι ότι εμείς ποτέ δεν κινηθήκαμε προς το Μαξίμου μετά από συγκέντρωση (πχ κανείς δεν κινήθηκε προς το Μαξίμου στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία) και δεν υπήρχε λόγος να κλείνει ο δρόμος, ενώ οι αλήτες άμα τους αφήσεις χώρο θα το λεηλατήσουν!

Κατάλαβες δημοσιοκάφρε γιατί θα ξανακλείσει καποια στιγμή ο δρόμος 

Δείτε τη φώτο της Κυριακής: