Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019

Η πολιτική ευγένεια Μητσοτάκη απέναντι στον επίσης ευγενή Βελόπουλο (εικόνες)Εντάξει και από τον μπούφο τον Βελόπουλο ευγένεια να χαιρετίσει... για να τα λέμε όλα και όχι μόνο τα δικά μας

Τον πολιτικό πολιτισμό του επέδειξε, για μία ακόμη φορά, ο νέος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το πέρας της ομιλίας του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκου Βελόπουλου στο βήμα της Βουλής.

Τι κι αν ο κ. Βελόπουλος πέρασε όλη του την ομιλία να κατηγορεί τον πρωθυπουργό για... βότανα και να τον ρωτάει αποκλειστικά και μόνο για την εκλογική του περιφέρεια, κι όχι για όλη την ελληνική επικράτεια, ο πρωθυπουργός έδειξε ότι όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε καθόλου αλλά είχε την ευγενική καλοσύνη να ανταποδώσει τη χειραψία.

Ο κ. Μητσοτάκης θέλησε, κατ' αυτόν τον τρόπο, να δείξει ότι η κανονικότητα την οποία φέρνει και πάλι στο πολιτικό προσκήνιο η νέα κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν έχει περιθώρια για διχασμούς και ο πρωθυπουργός, ακόμη κι αν διαφωνεί με όσα ακούγονται, θα βρίσκεται στη Βουλή για να ακούει ό,τι έχουν να του πουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου