23 Ιουλίου 2019

Για αυτό το βίντεο κράζουν όλοι τον Τομ Μπρέιντι -Η επικίνδυνη βουτιά με την κόρη του

Πολλοί κατηγορούν τον Τομ Μπρέιντι για ανευθυνότητα, έπειτα από βίντεο που δημοσίευσε, στο οποίο κάνει μία επικίνδυνη βουτιά με την εξάχρονη κόρη του.

Ο Μπρέιντι, σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου και σύζυγος της Ζιζέλ Μπούντχεν, προκάλεσε σφοδρές επικρίσεις με το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram. Σε αυτό, κρατά το χέρι της 6χρονης κόρης του, Βίβιαν, και πηδούν μαζί από ένα βράχο, δίπλα σε καταρράκτη, στην Κόστα Ρίκα, όπου έχει σπίτι η οικογένεια.



Αρνητικά σχόλια για τον Μπρέιντι

«Αν η Βίβι γίνει Ολυμπιονίκης μία ημέρα, πιθανότατα δεν θα είναι στη συγχρονισμένη κατάδυση. Ο μπαμπάς όμως της δίνει πάντα 10», ήταν το σχόλιο του Μπρέιντι στην ανάρτηση, αλλά οι χρήστες των social media κάθε άλλο παρά ενθουσιάστηκαν. Πολλοί τον κατηγόρησαν ότι έθεσε την κόρη του σε κίνδυνο, καθώς έκαναν βουτιά κοντά σε βράχια. «Θεέ μου! Αυτό το παιδί θα μπορούσε να σπάσει το χέρι του, ή ακόμη χειρότερα», έγραψε κάποιος, ενώ πολλοί παρατήρησαν ότι η μικρή φάνηκε να διστάζει να κάνει τη βουτιά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τομ Μπρέιντι κάνει κάτι με τα παιδιά του προκαλώντας σχόλια. Πέρυσι, είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο φιλούσε στο στόμα τον γιο του, κίνηση που δίχασε τους χρήστες των social media.