05 Ιουλίου 2019

Ν.Δ.: Τι αποκάλυψαν Χατζηδάκης και Κουμουτσάκος για την επόμενη μέρα (Videos)

Τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία την επόμενη μέρα μετά τις Εκλογές αν όπως όλα δείχνουν κερδίσει την Κυριακή αποκάλυψαν οι Κωστής Χατζηδάκης και Γιώργος Κουμουτσάκος στην εκπομπή «Αρτηρία» της Φραντζέσκας Σαββοργινάκη, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ TV.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, Κωστής Χατζηδάκης, ανέφερε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτικός χαμαιλέοντας. Αφού δοκιμάσαμε την αριστερή πουτίγκα μας έφυγε το απωθημένο. Έχει πει ψέματα για τη Νέα Δημοκρατία. Το μόνο που δεν έχει πει είναι ότι ξυπνάμε τον κόσμο το βράδυ στον ύπνο τους και τους βάζουμε να κάνουν γερμανικό νούμερο».



Από την πλευρά του, ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, Γιώργος Κουμουτσάκος, είπε:

«Έχουμε ένοπλες δυνάμεις, είμαστε όλοι ενωμένοι απέναντι στις κλιμάκωση της έντασης και τον παραβιάσεων. Είμαστε όλοι απέναντι στην Τουρκία. Εμείς θα ζητήσουμε τα απόρρητα από το υπουργείο Εξωτερικών για το τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όταν ο πρωθυπουργός είχε πάει στην Τουρκία.

Η δήλωση του Γιώργου Κατρούγκαλου περί δικαιωμάτων των Τούρκων στο Αιγαίο έγιναν σε μία περίοδο που ατμόσφαιρα δεν είναι καθόλου καλή με κλιμάκωση της έντασης και των παραβιάσεων».