26 Αυγούστου 2019

Η Κατερίνα Στεφανίδη τρολάρει τον εαυτό της: Ήρθα δεύτερη στο Παρίσι γιατί... έφαγα πολλές κρέπες-BINTEOΗ χρυσή Ολυμπιονίκης μπορεί να «πέταξε» στα 4,75μ. αλλά η επίδοση αυτή δεν στάθηκε αρκετή για να κερδίσει το Diamond League στο Παρίσι
Με χιουμοριστική διάθεση αντιμετώπισε η χρυσή Ολυμπιονίκης στους αγώνες του Ρίο Κατερίνα Στεφανίδη τη δεύτερη θέση στο Diamond League στο Παρίσι το βράδυ του Σαββάτου.

Μπορεί η Στεφανίδη να «πέταξε» στα 4,75μ. αλλά η επίδοσή της αυτή δεν αποδείχθηκε αρκετή καθώς η Αλίσα Νιούμαν από τον Καναδά πέρασε τα 4,82μ. πετυχαίνοντας ατομικό και εθνικό ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ.

«Έφαγα πολλές κρέπες εδώ στη Γαλλία την περασμένη εβδομάδα και γι' αυτό πέτυχα μόνο τη δεύτερη θέση» έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter η Κατερίνα Στεφανίδη αναρτώντας και βίντεο με το άλμα της στο Παρίσι.Η Στεφανίδη τερμάτισε πρώτη στη βαθμολογία του αγωνίσματος και θα αγωνιστεί στον τελικό στη Ζυρίχη στις 6 Σεπτεμβρίου όπου θα συναντήσει τις κορυφαίες του αγωνίσματος στην κούρσα για το διαμάντι αλλά και για το μεγάλο ραντεβού της χρονιάς το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα.