22 Αυγούστου 2019

Η μυστικότητα των διακοπών Τσίπρα: «Ούτε σ’ εμάς λέει πού πάει»

Ένα εξαιρετικό παραπολιτικό για τις διακοπές του Τσίπρα δημοσίευσε εχθές ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ. Ανέφερε χαρακτηριστικά:

Ήταν ίσως οι πιο μεγάλες σε διάρκεια διακοπές που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας (φωτογραφία) από τις εκλογές του 2015. Είχε κουραστεί τελευταίως τόσο πολύ από τις συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις (και τις συνεχείς ήττες) που οι διακοπές για αυτόν ήταν αναγκαίες.

Έφυγε στην Ισπανία, και συγκεκριμένα στη Βαρκελώνη (μαζί με την οικογένειά του), στις 10 Αυγούστου και επέστρεψε στις 20 Αυγούστου. Ημέρα που επέστρεψε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις διακοπές του στα Χανιά. Με μία διαφορά.

Ο κ. Τσίπρας δεν έδωσε καμία πληροφορία (παρά μόνο κάποιες φωτογραφίες από την Ισπανία) για το πώς πέρασε τις διακοπές του, σε ποια μέρη πήγε, με τι πήγε κ.τ.λ. Αντιθέτως, ο κ. Μητσοτάκης έβγαλε και φωτογραφίες στις παραλίες της Κρήτης, ακόμα και φωτογραφία χωρίς μπλουζάκι όταν κάθισε να φάει σε εστιατόριο παρά θίν’ αλός.

Αυτή η μυστικότητα που διακρίνει τον κ. Τσίπρα στις κινήσεις του μη νομίζετε πώς δεν ενοχλεί ακόμα και τους συνεργάτες του.

Είς εξ αυτών (πρώην υπουργός) μου έλεγε ότι θα πρέπει κάποια στιγμή ο κ. Τσίπρας να μην έχει αυτή τη μυστικότητα στις κινήσεις του:

«Ούτε εμάς μας λέει τι κάνει ή τι θα κάνει» έλεγε ο στενός συνεργάτης του, ο οποίος παραδέχθηκε πως το μόνο που γνωρίζει για τις διακοπές του πρώην πρωθυπουργού είναι ότι επέστρεψε στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ: ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ