18 Σεπτεμβρίου 2019

Νεκρός ο μασέρ που κατηγορούσε τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση

Ο μασέρ που είχε κάνει μήνυση σε βάρος του Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική παρενόχληση τον Οκτώβριο του 2016, είναι νεκρός σύμφωνα με δικαστικές πηγές στις ΗΠΑ.

Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε το τελευταίο διάστημα στο «μάτι του κυκλώνα», έπειτα από σειρά καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος του. Σε ό, τι αφορά την υπόθεση του αποθανόντα, η οποία δεν είχε ακόμη εξεταστεί από την αμερικανική δικαιοσύνη, ο Κέβιν Σπέισι φέρεται τον πίεσε τον Οκτώβριο του 2016 να του πιάσει τα γεννητικά όργανα.

Ο μασέρ, τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν ποτέ γνωστά, ισχυρίστηκε επίσης πως ο ηθοποιός τον είχε φιλήσει στο στόμα παρά τη θέλησή του, κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας μασάζ στο Μαλιμπού. Καμιά άλλη πληροφορία δεν έχει έρθει στο φως για τις συνθήκες θανάτου του καταγγέλλοντα.
Την πληροφορία έλαβαν οι δικηγόροι του Κέβιν Σπέισι, έπειτα από υπόμνημα του ομοσπονδιακού δικαστηρίου που τους ενημέρωνε πως οι δικηγόροι του ενάγοντα ενημέρωναν την έδρα πως ο πελάτης τους «απεβίωσε πρόσφατα».

Οι κατηγορίες σε βάρος του Κέβιν Σπέισι

Αυτή η υπόθεση δεν είναι η μόνη που βαραίνει τον ηθοποιό Κέβιν Σπέισι, καθώς ένας οδηγός κατήγγειλε πως ο Αμερικανός τον χούφτωσε στην πόλη Νάτακετ το 2016. Η καταγγελία κατέληξε σε απαγγελία κατηγοριών οι οποίες αποσύρθηκαν το καλοκαίρι με υπαιτιότητα του καταγγέλλοντα.

Ο νεαρός υποστήριζε πως διέθετε μηνύματα στο κινητό που αποδείκνυαν την παρενόχληση, ωστόσο όταν κλήθηκε να καταθέσει τα στοιχεία δεν παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή. Επιπλέον, εκκρεμεί δικαστική διερεύνηση σε βάρος του Κέβιν Σπέισι και στο Λονδίνο.

Στην υπόθεση του μασέρ από το Μαλιμπού, οι ενάγοντες δικηγόροι ισχυρίζονται πως διαθέτουν μαρτυρίες δύο ακόμη μασέρ που θα καταθέσουν πως παρενοχλήθηκαν από τον Κέβιν Σπέισι.

Η υπεράσπιση του Κέβιν Σπέισι αρνείται τις κατηγορίες, ενώ ισχυρίζεται πως τα φερόμενα θύματα δεν έχουν προσκομίσει επαρκείς ενδείξεις για το μέρος και την ακριβή ημερομηνία που έλαβαν χώρα οι σεξουαλικές επιθέσεις.