26 Σεπτεμβρίου 2019

Τροχαίο ατύχημα για πρώην υπουργό – Έπεσε φορτηγό πάνω του (ΦΩΤΟ)

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και υφυπουργός Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας.

Το ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, όταν ο πρώην βουλευτής οδηγούσε ένα παλιό Mini Cooper στην περιφερειακή οδό και ενώ άλλαξε λωρίδα κυκλοφορίας, διαπίστωσε κάποια βλάβη. Τότε ένα φορτηγό τράκαρε το όχημά του στο πίσω αριστερό μέρος.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μάρδα για το τροχαίο

«Μετά από 38 χρόνια το πρώτο μας ατύχημα με το mini…», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρώην βουλευτής, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από το αυτοκίνητό του. Αρκετοί φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή του, ρωτώντας τον αν είχε τραυματιστεί, με τον ίδιο ωστόσο να τους καθησυχάζει, λέγοντας πως δεν υπάρχουν τραυματισμοί.