13 Οκτωβρίου 2019

Τρεις δικογραφίες «βόμβα» για πρώην υπουργό, ιεράρχη και δικαστίνα! Από «λαδώματα» μέχρι πλαστές διαθήκες!

Τρεις δικογραφίες που είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να προκαλέσουν «σεισμό» φέρνει στο φως το edolio5.blogspot.

Η πρώτη αφορά σε λογαριασμό δικαστικής λειτουργού, που πρόσφατα βγήκε στην σύνταξη, όπου βρέθηκαν 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ εντοπίστηκαν από νόμιμες υποκλοπές και πάμπολλες τηλεφωνικές συνομιλίες, με υπόδικο επιχειρηματία με «καυτό» περιεχόμενο.

Η δεύτερη αφορά βίντεο, με χρηματισμό πολυπροβεβλημένου πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ. Η Δικαιοσύνη ήδη διενεργεί έρευνα, για την υπόθεση και καλεί μάρτυρες. Ο επιχειρηματίας που τον «έδωσε» δεν άντεξε το διαρκή εκβιασμό και στο τέλος να βλέπει να μην γίνεται και η «δουλειά» του.

Η τρίτη δικογραφία αφορά σε πολύ μεγάλη υπόθεση πλαστής διαθήκης από την οποία πασίγνωστος Ιεράρχης απεκόμισε μεγάλο ποσό. Το ποσό που απεκόμισε η σπείρα με την συμμετοχή δικηγόρων και συμβολαιογράφων ξεπερνά τα 4.000.000 από μία πλούσια κάτοικο Κολωνακίου. Σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, για να φανεί αληθοφανής η παρουσία κληρονόμων, χωρίς να είναι συγγενείς της θανούσης, ανάμεσά είναι και ένας ανώτερος Ιεράρχης που πήρε 100.000 χιλιάδες ευρώ, χωρίς προφανώς να γνωρίζει την πλαστότητα της διαθήκης. Από την διευρυνόμενη ως πλαστή διαθήκη μεγάλα ποσά κατέληξαν σε 3 συλλόγους που ασχολούνται με την προστασία των παιδιών.