14 Οκτωβρίου 2019

Χανιά: Δραπέτευσε από την Αγροτική Φυλακή -Ηθελε να επισκεφτεί την άρρωστη μητέρα του

Ένας 59χρονος κρατούμενος δραπέτευσε από την Αγροτική Φυλακή Χανίων, προκειμένου να επισκεφτεί όπως ισχυρίστηκε την άρρωστη μητέρα του.

Ο άνδρας, που δεν έμεινε για πολύ χρόνο εκτός φυλακών, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής σύμφωνα με όσα αναφέρει το τοπικό μέσο Zarpanews.gr. Ο 59χρονος συνελήφθη στην άλλη άκρη του νησιού, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας του Ηρακλείου.

Αν και δεν έχει εξακριβωθεί, ο δραπέτης ισχυρίστηκε στις Αρχές πως επιχείρησε να βγει από την φυλακή προκειμένου να επισκεφτεί την μητέρα του που είναι άρρωστη.

Το περιστατικό θύμισε τον δραπέτη τραγουδιστή από την Κρήτη
Η υπόθεση, αν και ο δραπέτης έμεινε εκτός φυλακών για ελάχιστο διάστημα θύμισε την περίπτωση του δραπέτη τραγουδιστή, ο οποίος το έσκασε από τις φυλακές Αλικαρνασσού το 2002 και κυκλοφορούσε ελεύθερος ως και το 2019.

Αυτή η απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε σε έναν τυχαίο έλεγχο για εξακρίβωση στοιχείων στο κέντρο της Αθήνας. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 45χρονος τραγουδιστής φυγάς που είχαν μπροστά τους ήταν ένας σχετικά δημοφιλής τραγουδιστής, παρουσιαστής και δημοσιογράφος, αλλά παράλληλα καταζητούνταν.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/hania-drapeteyse-apo-tin-agrotiki-fylaki