11 Νοεμβρίου 2019

Σε ρυθμούς Μαραθωνίου ο Στρατηγικός Σχεδιασμός της ΝΔ

Τερματισμός σε έναν ακόμη Μαραθώνιο για τον Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Φεύγα. Ο Βασίλης Φεύγας τα τελευταία χρόνια αφιερώνει τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους στο τρέξιμο και όπως έχει τονίσει σε πρόσφατη συνέντευξη του ο μαραθώνιος τον έχει ασκήσει στην υπομονή και την επιμονή και να ξεπερνά τις φυσικές του δυνάμεις.

Ο Βασίλης Φεύγας συχνά παρομοιάζει τον κλασικό Μαραθώνιο με την πολιτική τονιζοντας το κοινό όραμα που πρέπει να έχεις και στις δύο περιπτωσεις αλλά και την προσήλωση στον τελικό στόχο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας έχει ήδη στο ενεργητικό του τέσσερις τερματισμούς κλασικού Μαραθωνίου, κάτι που σημαίνει ότι ξέρει από πρώτο χέρι πόσο δύσκολη είναι η προετοιμασία και η χάραξη στρατηγικής για την επίτευξη του στόχου.

Την εμπειρία του αυτή φαινεται ότι έχει αρχίσει να εφαρμοζει και στον στρατηγικό σχεδιασμό του κυβερνώντος κόμματος ο οποίος τους τελευταίους δύο μήνες έχει αρχίσει να τρέχει σε ρυθμούς μαραθωνίου για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση!