14 Δεκεμβρίου 2019

BINTEO-Επικός αγώνας μπάσκετ στη Ρωσία με ομάδες... να μην κάνουν επιθέσεις

Άρσεναλ Τούλα και Ντιναμό Σταυρούπολης χάρισαν στους φίλους του μπάσκετ τα επτά πιο τραγελαφικά λεπτά στην ιστορία του αθλήματος, πραγματοποιώντας έναν... διαγωνισμό φαινομενικά εσκεμμένων παραβάσεων

Αρκετές φορές σε όλο τον κόσμο, παίκτες ή ακόμα και ομάδες, έχουν κατηγορηθεί για μειωμένη απόδοση σε μια αναμέτρηση με σκοπό την αλλοίωση του τελικού αποτελέσματος.

Αυτό που συνέβη όμως στη Β’ κατηγορία του ρωσικού πρωταθλήματος μπάσκετ, ξεπερνά κάθε προηγούμενο, με τον όρο «αστείο» να είναι αυτός που μπορεί να περιγράψει απόλυτα αυτό που προσπάθησαν να κάνουν η Άρσεναλ Τούλα με τη Ντιναμό Σταυρούπολης.

Στα τελευταία επτά λεπτά του παιχνιδιού, οι δυο ομάδες αρνούνταν με φανερό τρόπο να σκοράρουν, υποπίπτοντας συνεχώς σε αδικαιολόγητες παραβάσεις, 24 και 5 δευτερολέπτων.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας Αντρέι Κιριλένκο επιλήφθηκε άμεσα του περιστατικού, αποβάλλοντας την Άρσεναλ Τούλα από το πρωτάθλημα, μιας και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την δημοσιότητα για λάθος λόγους.

Δείτε το επίμαχο βίντεο και θα καταλάβετε: