Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

Γκαγκάτσης γελάει με Μαρινάκη😂😂😂😂: «Τι θα λέγατε αν το πέναλτι του Ζάντερ γινόταν στο ΠΑΟΚ-Ξάνθη;»Η απάντηση των «ασπρόμαυρων», μέσω του αντιπροέδρου τους, Χρυσόστομου Γκαγκάτση, στις αιχμές που άφησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Λίγκας αναφορικά με τον πρόσφατο ΠΑΟΚ – Ξάνθη (2-0).😂😂😂😂

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, που ήταν παρών παρ΄τι του έχει απαγρευθεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, μεταξύ άλλων, έδειξε ενδιαφέρον για την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου και με αφορμή την παρουσία του Ηλία Πουρσανίδη και του Γιώργου Σαμαρά, απευθυνόμενος στους δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (περίεργο που δεν έφερε και τον Αναστόπουλο που ό ίδιος έχει δηλώσει ότι είναι τσιράκι του Μαρινάκη να μας πει τη γνώμη του) και νυν παράγοντες της ΠΑΕ ΟΦΗ ρώτησε τη γνώμη τους αναφορικά με το πρόσφατο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ξάνθη. 

Ο κ. Μαρινάκης άφησε αιχμές για «παίκτες που δε μάρκαραν» ή «που σταματούσαν τα σπριντ» (λες κι αυτοί που δεν σταματούσαν στα σπριντ δεν τον ρούφηξαν μέσα στο Ηράκλειο), με τον ΠΑΟΚ να απαντά, μέσω του αντιπροέδρου του κ. Γκαγκάτση, άμεσα:

«Εάν το χθεσινό πέναλτι που έκανε ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, γινόταν στο ΠΑΟΚ – Ξάνθη στο ίδιο χρονικό σημείο και με το σκορ ισόπαλο, τι θα λέγατε;».

Ο κ. Γκαγκάτσης δεν πήρε απάντηση, όπως δεν πήρε απάντηση και στο θέμα του VAR που τέθηκε εκ νέου από την πλευρά του Ολυμπιακού, που επιμένει και θέλει να απαξιώσει τη χρήση του στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Μπορεί να υπάρχουν παράπονα από την εφαρμογή του VAR, όπως συμβαίνει σε κάθε χώρα, αλλά το πρόσημο είναι θετικό και σίγουρα το VAR βοηθάει στην αξιοπιστία του πρωταθλήματος», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου