11 Δεκεμβρίου 2019

ΑΣΤΟ! ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Τσίπρας για υπόθεση Διαματάρη: Δικαιώνουν τον έρμο τον Καρανίκα"Το εξοργιστικό είναι το ψέμα και η fake αριστεία”, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό TRT, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Θεσσαλία, αναφερόμενος στην υπόθεση του Αντώνη Διαματάρη, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του υφυπουργού Εξωτερικών μετά τα δημοσιεύματα για τα πτυχία του.

“Δυστυχώς αυτή είναι η παθογένεια του παλαιού πολιτικού συστήματος”, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συμπλήρωσε: “Είμαι υπέρ της πραγματικής αριστείας, να προχωρούν αυτοί που πραγματικά έχουν τα καλύτερα βιογραφικά και τα περισσότερα προσόντα. Μία ακόμη σημαία του κ. Μητσοτάκη κατέρρευσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα...”.

Ο ίδιος υπογράμμισε πως “το εξοργιστικό είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης κάλυψε τον κ. Διαματάρη ενώ γνώριζε ότι δεν έχει πτυχίο από το Κολούμπια” και κατέληξε λέγοντας: ”δικαιώνουν τον έρμο τον Καρανίκα, ο οποίος δεν έγινε ούτε υπουργός, ούτε υφυπουργός, ούτε διοικητής – μετακλητός υπάλληλος στο Μαξίμου ήταν”.