11 Δεκεμβρίου 2019

Παραιτήθηκε αστυνομικός που έκανε σεξ εν ώρα υπηρεσίας - ΦΩΤΟΝτροπιάστηκε και παραιτήθηκε από το Αστυνομικό Σώμα της Ουαλίας η 44χρονη Άντρεα Γκρίφιθς, η οποία έκανε σεξ εν ώρα υπηρεσίας με άτομο σε ευάλωτη θέση, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στη διάρκεια του πειθαρχικού ελέγχου.

Η αστυνομικός δήλωσε βαθύτατα μετανιωμένη για το ειδύλλιο με τον άνδρα που είχε κληθεί να προστατεύει και φερόταν να είναι θύμα εγκλήματος.

Όπως έγινε γνωστό, η Γκρίφιθς είχε σχέση με τον άνδρα που ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε μία υπόθεση πρωτόγνωρη στα χρονικά και φερόταν να είναι σε ευάλωτη θέση.Η γυναίκα κατηγορείται ότι έκανε σεξ μαζί του και εν ώρα υπηρεσίας και εκτός καθήκοντος. Η ίδια είπε ότι έκανε σεξ μαζί του μόνο μία φορά. Η αστυνομία της Βόρειας Ουαλίας σε ανακοίνωσή της σημείωσε: "Ανέπτυξε μία απρεπή προσωπική σχέση με έναν ευάλωτο άνδρα για τον οποίο ήταν υπεύθυνη το 2015. Η κυρία Γκρίφιθς ήταν επικεφαλής αξιωματικός, υπεύθυνη γι' αυτόν και ανέπτυξε σεξουαλική δραστηριότητα μαζί του. Δέχθηκε ότι υπήρξε περαιτέρω σεξουαλική δραστηριότητα μαζί του την ώρα της υπηρεσίας της".Πηγή: Daily Mail