14 Ιανουαρίου 2020

Γεωργιάδης κατά «Αυγής»: «Η διαστρέβλωση έχει πάει σε άλλα επίπεδα» (εικόνες)

Απάντηση, μέσω αναρτήσεων στο twitter, δίνει για το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής», ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η «Αυγή» στον πρωτοσέλιδο τίτλο της κατηγορεί τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων για «ρεσιτάλ κυνισμού» και για «χλευασμό των δανειοληπτών που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους».

Αφορμή στάθηκε μια δήλωση του κ. Γεωργιάδη ότι μετά τις 30 Απριλίου αρχίζουν πλειστηριασμοί στην οποία προσθέτει: «σας το λέω από τώρα για να μην χαλάσουμε τότε τις καρδιές μας».

Οι αναρτήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη



«Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας έχει πάει σε άλλα επίπεδα. Το κόμμα που είχε ψηφίσει τη λήξη της προστασίας Ά κατοικίας την 31η Δεκ 2019 με εγκαλεί, που προσπαθώ να προειδοποιήσω τους δανειολήπτες ώστε να ενταχθούν στην πλατφόρμα προστασίας, πριν τη λήξη της 30 Απριλίου 2020», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην πρώτη του ανάρτηση για να επανέλθει λίγο αργότερα υπενθυμίζοντας τις διώξεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Το κόμμα που ως κυβέρνηση είχε συλλάβει έως και τον πρώην βουλευτή και υπουργό του, για τις τότε αντιδράσεις του στους πλειστηριασμούς που επέτρεψε με τους νόμους του ο Σύριζα, εγκαλεί εμένα για αναλγησία! Οι άνθρωποι νομίζουν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου δεν εξηγείται αλλιώς!».



Τέλος, με τρίτη ανάρτηση ο Άδωνις Γεωργιάδης τονίζει ότι όσοι κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, πρέπει να κάνουν άμεσα αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πριν τις 30 Απριλίου.