24 Ιανουαρίου 2020

ΒΙΝΤΕΟ-Ολυμπιακός: Αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο... γιαυτό δεν έδωσε το πέναλτι εναντίον μας στο Ηράκλειο


Κάκος: «Έπρεπε να δει απευθείας κόκκινη ο Σεμέδο, υπάρχει πέναλτι του Τσιμίκα»

H ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση λίγες ώρες μετά την φερόμενη τεχνική βλάβη του VAR στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Λαμία, η οποία σύμφωνα με την ΚΕΔ δεν υπήρχε αφού η φάση ελέγχθηκε κανονικά και αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ.

Ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί»... προφανώς αναφέρεται στο ότι όχι μόνο δεν δέχθηκαν ούτε μία κίτρινη στο Ηράκλειο, οχι ότι ο Σεμέντο αντί για απευθείας κόκκινη δέχθηκε μόνο κίτρινη για το ξεφτιλίκι με το ballboy (για το οποίο ο πληρωμένος καραγκιόζης του Μαρινάκη, Νικολακόπουλος λέει ότι φταίει το παιδί αφού δεν έχει καμία δουλειά στο χώρο εργασίας του Σεμέντο!!!! κι όποιος μπαίνει στο χώρο εργασίας του Σεμέντο πρέπει να τρώει ξύλο...) αλλά μάλλον στο πέναλτι του Τσιμίκα ο οποίος δεν κοιτάει καν τη μπάλα και έχει στο νού του να σπρώξει τον αντίπαλο... και γιαυτό το πέναλτι κανένα ΜΜΕ δεν έγραψε τίποτα... αντίθετα ουρλιάζουν όλοι οι υπάλληλοι του Μαρινάκη για το VAR στη Λαμία, όπου το γκολ του ΠΑΟΚ είναι κανονικότατο...

Παιδιά υπομονή όσο σας γλεντάει ο Ρώσος... και βαράτε παλαμάκια στον Βαγγέλα που παντελόνιασε 70 μύρια και θα παίζετε με Χριστοδουλόπουλο και Λοβέρα...

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ολυμπιακού να γελάσετε με τον πόνο και την κλάψα

Μόλις ένα 24ωρο μετά την ανούσια συνάντηση που υποτίθεται πως θα έφερνε μία νέα ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η συμμορία της εξυγίανσης κορυφώνει την εγκληματική της δράση χωρίς κανένα φραγμό.

Πιστεύαμε ότι με την εγκληματική αλλοίωση του αποτελέσματος στο Βόλο, είχαμε πιάσει πάτο. Τελικά, μετά τη σημερινή… τεχνική βλάβη του VAR στη Λαμία, όπου εντελώς συμπτωματικά συνέβη στο γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ (όχι ότι χρειαζόταν VAR για κάτι τόσο οφθαλμοφανές), αποδεικνύεται ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι στημένο και δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Ο Ολυμπιακός εδώ και μήνες έχει καταγγείλει με ονόματα και στοιχεία το σύστημα που «σκοτώνει» το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον, FIFA, UEFA και Πολιτεία είναι προ των ευθυνών τους. Ή θα τηρήσετε τη νομιμότητα και θα σώσετε το ποδόσφαιρο, ή θα συνεχίσετε να επιτρέπετε σε έναν Ρώσο να αλλοιώνει τους όρους του παιχνιδιού καταστρέφοντάς το, αγοράζοντας ομάδες με μπροστινό τον ανιψιό του, προσλαμβάνοντας παιδιά και συζύγους δικαστών και διαιτητών, καθώς και αλλοιώνοντας υπέρ του αποτελέσματα ακόμη και με τεχνικές βλάβες του VAR. Ως εδώ! Πάρτε μέτρα άμεσα.

Κάκος: «Έπρεπε να δει απευθείας κόκκινη ο Σεμέδο, υπάρχει πέναλτι του Τσιμίκα»

Την κριτική του για τις διαιτητικές αποφάσεις του ΟΦΗ – Ολυμπιακός έκανε στο Open ο Τάσος Κάκος, τονίζοντας πως ο διαιτητής Μανούχος δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ αλλά και το ότι λανθασμένα δεν απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον Σεμέδο.

Δύο σημαντικά λάθη από τον διαιτητή Μανούχο και τον VAR Σκουλά, εντόπισε ο Τάσος Κάκος στο ΟΦΗ – Ολυμπιακός, όπως ανέφερε στο Total Football του Open. Αφενός σημείωσε ότι υπάρχει πέναλτι του Τσιμίκα για εμφανές σπρώξιμο μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, αφετέρου τόνισε ότι σε περιπτώσεις όπως αυτή του Σεμέδο, ο διαιτητής οφείλει να τιμωρεί παραδειγματικά τον παίκτη, δηλαδή με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι τόσο ο βοηθός που είναι κοντά στο περιστατικό όσο και ο VAR όφειλαν να κάνουν τη συγκεκριμένη υπόδειξη. Μάλιστα, όσον αφορά στον ορισμό του Σκουλά στο VAR, ο πρώην διεθνής διαιτητής τον χαρακτήρισε «απαράδεκτο», λέγοντας πως «δεν συμμετείχε στο παιχνίδι, σα να μην υπήρχε», μετά την πολύ έντονη κριτική που είχε δεχθεί για τη διαιτησία του στο ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης την περασμένη εβδομάδα.

Επιπλέον, όσον αφορά στα παράπονα του Ολυμπιακού για πέναλτι στον Μασούρα, τόνισε ότι ο τερματοφύλακας παίζει πρώτα τη μπάλα και ο ρέφερι σωστά αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Τάσος Κάκος για το ΟΦΗ – Ολυμπιακός: