18 Ιανουαρίου 2020

Νέος «γυπαετός», αυτή τη φορά στο Deal -Εισέβαλε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και άρπαξε τη Βάνια

Ο «γυπαετός» του Deal μπήκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και άρπαξε τον Βάνια.

Ο παίκτης από τη Λευκάδα με το νούμερο 9, που τα έβαλε με τον τραπεζίτη την Τρίτη, αυτοαποκαλείται «γυπαετός» και έγινε viral στο διαδίκτυο για τις ατάκες του αναφορικά με τις γυναίκες του Deal που πήγε να φλερτάρει όπως είπε.

Ο 32χρονος τοπογράφος από την Αττική, «κάνει παιχνίδι» με τις γυναίκες και όπως λέει δεν διστάζει να προσεγγίσει κάθε θηλυκό που θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Ο Δημήτρης Μούζος μπορεί να έφυγε από το παιχνίδι με 7500 ευρώ, άλλα αυτό που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στο κοινό, ήταν η ταύτισή του με το αγαπημένο του πτηνό, τον γυπαετό: «Την πέφτω σε ό,τι αξίζει και γυαλίζει», λέει ο Δημήτρης και ο Χρήστος Φερεντίνος αρπάζει την ευκαιρία και αποκαλύπτει τα πραγματικά κίνητρα του παίκτη «Άρα ήρθες στο Deal για να γνωρίσεις γυναίκες!».

Βίντεο: Το απόσπασμα του Deal και η εισβολή του «γυπαετού» στο πλατό

Παίκτες σαν τον Δημήτρη είναι «βούτυρο στο ψωμί» της «Χρυσής Τηλεόρασης» και του Νίκου Μουτσινά. Απ’ ό,τι φάνηκε, δεν ενδιαφέρεται μόνο ο Δημήτρης για το ωραίο φύλο, αλλά και στις γυναίκες δεν περνάει απαρατήρητος.

Τον όμορφο 32χρονο παρατήρησε και η Βάνια από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», του Νίκου Μουτσινά, εξέφρασε τον θαυμασμό της στο πρόσωπο του παίκτη του Deal. Εκείνο που δεν ανέμενε όμως είναι πως ο «γυπαετός» του Deal θα έμπαινε στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, προκειμένου να γνωρίσει το επόμενο «θήραμά» του.



Οι «γυπαετοί» στα τηλεπαιχνίδια

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος παίκτης τηλεπαιχνιδιού αυτοανακηρύσσεται «γυπαετός», θέλοντας να εκθειάσει την ικανότητά του στο φλερτ. Ποιος θα ξεχάσει τον νεαρό που φλέρταρε τη Ζέτα Μακρυπούλια την ώρα της εκπομπής στο Ρουκ Ζουκ.



«Σπάνια πουλιά» έχουν περάσει όμως και από τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο», με τους παίκτες να φτερουγίζουν την ώρα της εκπομπής έπειτα από προσταγή του Τάσου Τρύφωνος. Όπως έλεγε ο ίδιος ο παίκτης, ο Νίκος, ήρθε να μιμηθεί και εκείνος τον αετό, όπως ο Μάριος στην περίφημη σκηνή με το «τσίου».