17 Ιανουαρίου 2020

Έγκλημα στις Μοίρες: Πήγαν να λιντσάρουν τον δράστη (εικόνες+video)

Λίγο πριν τις 11 το πρωί οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου ο 51χρονος που το βράδυ της Τετάρτης δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 79χρονο μέσα στο σπίτι του στις Μοίρες.

Στον χώρο των δικαστηρίων είχε μαζευτεί αρκετός κόσμος, μεταξύ αυτών και συγγενείς του θύματος με την ισχυρή αστυνομική δύναμη να μεταφέρει τον δράστη από τη πίσω πλευρά του Μεγάρου. Ωστόσο, εκεί βρίσκονταν στενοί συγγενείς του άτυχου 79χρονου που στη θέα του 51χρονου εξοργίστηκαν και επιχείρησαν να του επιτεθούν.

Εκεί ήταν η κόρη του 79χρονου που στη θέα του επιχείρησε να επιτεθεί στον δράστη. Μάλιστα, σε δηλώσεις της δεν άντεξε και ξέσπασε λέγοντας συγκεκριμένα: «Αυτό που έγινε είναι αδιανόητο. Ο πατέρας μου νεκρός, η μητέρα μου στο ΠΑΓΝΗ τραυματισμένη. Όλα αυτά έγιναν επειδή αυτός λέει ότι μέθυσε».

Τα πνεύματα ηρέμησαν λίγα λεπτά αργότερα με τους αστυνομικούς να οδηγούν ενώπιον του εισαγγελέα τον δράστη. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, εις βάρος του 51χρονου απαγγέλθηκαν σήμερα οι εξής κατηγορίες: ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Ο φερόμενος ως δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Κατά την έξοδό του από το δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου οι αστυνομικοί τον φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα.