14 Φεβρουαρίου 2020

BINTEO😱😱😂😂ΗΠΑ: 16χρονος για τη δασκάλα που τον αποπλάνησε: «Είναι το όνειρο κάθε μαθητή να ρίξει καθηγήτρια στο κρεβάτι»

Αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο να περάσει μακρύ διάστημα πίσω από τα κάγκελα της φυλακής είναι μια αναπληρώτρια δασκάλα που αποπλάνησε έναν 16χρονο μαθητή στις ΗΠΑ.

Αστυνομικοί συνέλαβαν την 31χρονη Κόρτνεϊ Ροζνόφσκι, μετά από πληροφορίες ότι είχε μια «ασυνήθιστα στενή σχέση» με ένα αγόρι σε σχολείο του Ουϊσκόνσιν, σε άλλο ένα κρούσμα αποπλάνησης μαθητή από δασκάλα στις ΗΠΑ.



Η δασκάλα θα καθίσει στο εδώλιο στις 9 Μαρτίου.

Η δασκάλα θα καθίσει στο εδώλιο στις 9 Μαρτίου / Φωτογραφία: WLUK

Υπάλληλος του λυκείου Green Bay Southwest ειδοποίησε τις Αρχές ότι η εν λόγω δασκάλα είχε γίνει βούκινο στο προσωπικό του σχολείου για τις σχέσεις με τον μαθητή και τους συχνούς περιπάτους τους στους διαδρόμους. Αστυνομικοί ανέκριναν το φερόμενο θύμα, που αρχικά αρνήθηκε ότι είχε σχέσεις με την αναπληρώτρια καθηγήτρια, μέχρι που τελικά παραδέχθηκε ότι «είναι το όνειρο κάθε μαθητή να ρίξει δασκάλα στο κρεβάτι». Σύμφωνα με τοπικό δίκτυο και η δασκάλα αρνήθηκε αρχικά τις κατηγορίες, αλλά ξέσπασε σε λυγμούς όταν της ζήτησαν να παραδώσει το κινητό της. «Μιλήσαμε μια – δυο φορές για να βεβαιωθώ ότι ο μαθητής ήταν καλά», είπε στην ανάκριση, αλλά στη συνέχεια ομολόγησε ότι έκανε σεξ μαζί του επειδή τον αγαπούσε «με τρόπο που δεν ήθελα να του συμβεί κάτι κακό». Η ίδια είπε στους αστυνομικούς ότι την περίοδο που είχε σχέσεις με τον μαθητή το είχε ρίξει στο ποτό επειδή αντιμετώπιζε μεγάλα προσωπικά προβλήματα. Ο μαθητής είπε στην ανάκριση ότι έκανε δύο φορές σεξ με τη δασκάλα, στην οποία έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και η οποία άσκησε έφεση. Η δίκη της θα γίνει στις 9 Μαρτίου.