14 Φεβρουαρίου 2020

Νοσοκομείο Τρικάλων: Ξέμεινε από ράμματα αναφέρουν οι εργαζόμενοι, διαψεύδει ο ΔιοικητήςΤραγικές ελλείψεις, που δυσκολεύουν στην αντιμετώπιση ακόμα και των πλέον απλών περιστατικών, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Τρικάλων.

Σύμφωνα ρεπορτάζ των τοπικών μέσων, το προσωπικό "τρέχει και δεν φτάνει" τις τελευταίες ημέρες, για να καταφέρει να καλύψει τραγικές ελλείψεις στο νοσοκομείο, αλλά και βασικές ανάγκες, όπως είναι τα ράμματα, αλλά και άλλα αναγκαία αναλώσιμα υλικά, όπως φίλτρα για τους νεφροπαθείς.

Ο λόγος, σύμφωνα με τους εργαζόμενους, το γεγονός ότι ο νέος Διοικητής θέλει όλες οι προμήθειες να περνάνε από το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσηλευτικού Ιδρύματος. Απόφαση, που ναι μεν συμβαδίζει με το γράμμα του νόμου, στην πράξη όμως, οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που προκαλούνται δημιουργούν σοβαρές δυσλειτουργίες με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ασθενείς.

"Τελικά ράμματα για τους τραυματίες δεν έχουμε, όμως για την γούνα, αυτών που έχουν δημιουργήσει μια δυσκίνητη δημόσια διοίκηση και μας έφτασαν σε αυτή την κατάσταση …θα βρούμε;", αναφέρουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείο Τρικάλων.

Διαψεύδει ο διοικητής την έλλειψη αναλώσιμων υλικών

Ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων, Κωνσταντίνος Γρηγορίου, διαψεύδει ότι υπάρχει έλλειψη αναλώσιμων υλικών στο νοσοκομείο.

"Με αφορμή δημοσίευμα σε τοπικό διαδικτυακό μέσο, θα ήθελα να σας δηλώσω ότι το νοσοκομείο μας λειτουργεί με απόλυτη συνέπεια και χωρίς καμία έλλειψη" δήλωσε στο enikos.gr.

"Καμία από τις κλινικές δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα. Καθημερινά και έκτακτα περιστατικά αντιμετωπίζονται χωρίς κανένα πρόβλημα" τόνισε.

Σε χθεσινό ρεπορτάζ των τοπικών μέσων, αναφερόταν ότι το προσωπικό "τρέχει και δεν φτάνει" τις τελευταίες ημέρες, για να καταφέρει να καλύψει ελλείψεις στο νοσοκομείο, αλλά και βασικές ανάγκες, όπως είναι τα ράμματα, αλλά και άλλα αναγκαία αναλώσιμα υλικά, όπως φίλτρα για τους νεφροπαθείς.

Πηγή: tv10.gr