14 Φεβρουαρίου 2020

Βράνιες: Αφού οι φίλαθλοι τον κήρυξαν ανεπιθύμητο, αποσύρθηκε από την Εθνική Βοσνίας - Η ΦΩΤΟ των φιλάθλων που προκάλεσε αίσθηση

Μετά την πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τεχνική ηγεσία της Βοσνίας, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ ήθελε να επιστρέψει ο Όγκνιεν Βράνιες στην Εθνική για τα κρίσιμα ματς του Μαρτίου.

Όμως, οι οργανωμένοι οπαδοί της Βοσνίας με ανάρτησή τους στα social media έδειξαν την αντίθεσή τους στην επιστροφή του κεντρικού αμυντικού της Ένωσης στην εθνική ομάδα.

«Η θέση μας είναι ξεκάθαρη», ανέφεραν και συνόδευσαν το ποστ από την παρακάτω φωτογραφία.

Βράνιες: «Ευχαριστώ τον Μπάγεβιτς, αλλά δεν γυρίζω στην εθνική Βοσνίας»

Οριστικά κλείνει το κεφάλαιο εθνική ομάδα για τον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος ευχαρίστησε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς που προσπάθησε να τον πείσει για την επιστροφή του.

Το τελευταίο διάστημα ήταν έντονη η φημολογία επιστροφής του αμυντικού της ΑΕΚ στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, τα ηνία του οποίου ανέλαβε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Φανατικοί οπαδοί της ομάδας πάντως ήταν αντίθετοι σε αυτή την προοπτική και φρόντισαν να το δείξουν με ανάρτησή τους στα social media.

Πλέον το κεφάλαιο εθνική Βοσνίας κλείνει οριστικά για τον Όγκνιεν Βράνιες, με απόφαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook:

«Μετά από μια μακρά σκέψη και μιλώντας με την οικογένειά μου, αποφάσισα να μην παίξω ξανά για την εθνική ομάδα της Βοσνίας! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και όλα τα πρώην μέλη που προσπάθησαν να με πείσουν να γυρίσω και να βοηθήσω την εθνική ομάδα στο μπαράζ. Εύχομαι στους πρώην συναδέλφους μου, καλή τύχη και να παίξουν για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!».