09 Φεβρουαρίου 2020

ΒΙΝΤΕΟ-Τρίκαλα: «Μεγάλε τι κάνεις εκεί;» Περιγράφει τις σκηνές απείρου κάλλους στην ταβέρνα για τα χαμένα παϊδάκιαΣυγκεκριμένα, μια παρέα Τρικαλινών το βράδυ του Σαββάτου (01.02.2020) είχε πάει για φαγητό σε γνωστή ταβέρνα στην περιοχή της Μπάρας στα Τρίκαλα. Αφού είχε έρθει η παραγγελία τους με ένα κιλό παϊδάκια και πριν ξεκινήσουν το φαγητό, θέλησαν να βγουν έξω για τσιγάρο.

Δεν υπολόγισαν όμως, πως «καραδοκούσε» ένας 80αρης θαμώνας, ιδιοκτήτης σκύλου που πήγε με σακούλα και μάζεψε τα κρεατικά από την πιατέλα! Αντιλαμβανόμενοι το περιστατικό, ζήτησαν το λόγο από τον ηλικιωμένο, με τον δεύτερο αιτιολογώντας την πράξη του, να τους λέει πως «θέλω να ταΐσω τον Γκέκα» και χωρίς δεύτερη σκέψη έβγαλε από την σακούλα τα παϊδάκια και τα τοποθέτησε ξανά στην πιατέλα!

Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησαν κωμικές καταστάσεις, με την παρέα του ηλικιωμένου να τον επιπλήττει, λέγοντάς του πως κάθε φορά τους κάνει ρεζίλι. Τελικά όμως, έμειναν νηστικοί και η παρέα αλλά και ο Γκέκας.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας μίλησε στον ΑΝΤ1 για το περιστατικό που συζητήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε ολόκληρη τη χώρα…