21 Φεβρουαρίου 2020

Ακόμα ΓΕΛΑΝΕ οι ΓΥΦΤΟΙ που έκλεψαν τον καραβανά Τόσκα-Μπαλάσκας: «Έχει μεγάλη φρουρά, είναι πρώην υπουργός»


[Δεν πρέπει να ήτν και τόσο δύσκολο για τους γύφτους να κλέψουν κάποιον που φωτογραφιζόταν με χαρτάκι postit όπου είχε γραμμένο το pass 123456789]

Την καταγγελία για κλοπή από τον πρώην υπουργό Νίκο Τόσκα σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο Σταύρος Μπαλάσκας, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής.

«Έχει μεγάλη φρουρά ο κ. Τόσκας, είναι πρώην υπουργός» ανέφερε.

Δεν απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο να μπήκαν διαρρήκτες στην αποθήκη χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

«Έχουμε να κάνουμε με μια αποθήκη στο υπόγειο η όποια δεν μπορεί να φυλάσσεται από τη φρουρά. Έχει μεγάλη φρουρά ο κ. Τοσκας είναι πρώην υπουργός», είπε ο κ. Μπαλάσκας.

Εχθές, σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου πως αφαιρέθηκαν από το υπόγειο του σπιτιού του έγγραφα, παλιά αντικείμενα και μετάλλια προχώρησε ο Νίκος Τόσκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αποθήκη εργαζόταν συνεργείο καθαρισμού, καθώς το υπόγειο είχε πλημμυρίσει. Στη συνέχεια ο κ. Τόσκας διαπίστωσε ότι λείπουν αντικείμενα από την αποθήκη.

Πώς ξεγέλασαν και έκλεψαν τον Τόσκα! Τί του πήραν!

Όλα συνέβησαν εξαιτίας μιας ζημιάς της ΕΥΔΑΠ που διαπιστώθηκε στην γειτονιά του Χαλανδρίου όπου διαμένει ο Νίκος Τόσκας, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι αποθηκευτικοί χώροι τριών πολυκατοικιών.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε τον πρώην υπουργό να αφαιρέσει τα πράγματα που είχε μέσα στην αποθήκη του, προκειμένου να πετάξει αυτά που είχαν καταστραφεί από το νερό.

Την ίδια μέρα βρέθηκε στη γειτονιά μια ομάδα Ρομά, που τον πλησίασε και τον ρώτησε αν μπορεί να πάρει τα πράγματα αυτά.
Ο ίδιος τους υπέδειξε τι ακριβώς να πάρουν, ωστόσο εκείνοι φρόντισαν να… εξαφανίσουν και τα υπόλοιπα.

Όπως περιέγραψε στο newsit.gr, τα πράγματα τα οποία έκαναν “φτερά” δεν ήταν τόσο οικονομικής όσο συναισθηματικής αξίας, καθώς ανάμεσα τους ήταν και μια κούτα μέσα στην οποία ο πρώην υπουργός, είχε φροντίσει να ταξινομήσει τιμητικές πλακέτες από την εποχή της λαμπρής θητείας του στον στρατό.