17 Φεβρουαρίου 2020

Γκάφα του Μπάκιγχαμ: Πώς συνδέθηκε ο πρίγκιπας Χάρι με κινεζικό site π@ρνό

Σε γκάφα ολκής υπέπεσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, καθώς χωρίς να γίνει αντιληπτό, το επίσημο site της βασιλικής οικογένειας προωθούσε τους επισκέπτες του σε σελίδα κινεζικού π@ρνό αντί στον ουαλικό φιλανθρωπικό οργανισμό Dolen Cymru, στον οποίο πατρόνας είναι ο πρίγκιπας Χάρι.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα: "Η σχέση της Ουαλίας με το Λεσόθο ξεκίνησε το 1985 και έχουν αναπτυχθεί εκπαιδευτικοί δεσμοί, ευρύτεροι δεσμοί με νέους ανθρώπους, αλλά και οργανισμοί για υγεία, γυναίκες και εκκλησίες.

Ωστόσο ο σύνδεσμος από το site της βασιλικής οικογένειας (royal.uk) οδηγεί σε κινεζική πορνογραφική ιστοσελίδα όπου προτείνονται άλλοι σύνδεσμοι σε live sex σόου.

Η Daily Mail επικοινώνησε με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για σχόλιο.

Ο σύνδεσμος υποτίθεται ότι οδηγεί στο site του Dolen, που ιδρύθηκε το 1985 και σκοπεύει να δημιουργήσει μακρόχρονη, θετική αλλαγή στο ανατολικό βασίλειο του Λεσόθο αλλά και στις κοινότητες της Ουαλίας. Ο οργανισμός έχει βάση το Κάρντιφ και δουλεύει προτείνοντας μεταξύ τους επαγγελματίες από σχολεία και νοσοκομεία ενώ μοιράζονται τις μεθόδους τους. Ο πρίγκιπας Χάρι χρίστηκε πατρόνας του οργανισμού το 2007 ενώ ανέλαβε καθήκοντα στο Λεσόθο το 2004, στη διάρκεια της χρονιάς που πήρε το διάλειμμα από τις σπουδές του.

Πηγή: Daily Mail