27 Μαρτίου 2020

📺Αντίστροφη μέτρηση για την 4η σεζόν του La Casa de Papel - Νέο teaser trailer - ΒΙΝΤΕΟΤο La Casa de Papel επιστρέφει. Σε μόλις 10 ημέρες η τέταρτη σεζόν της απόλυτα επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Netflix θα είναι διαθέσιμη. Οπότε η απομόνωση θα αποκτήσει νέο νόημα. Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser τρέιλερ της αγαπημένης ισπανικής σειράς.

Στο trailer υπάρχουν διάφορα στιγμιότυπα από τον νέο κύκλο, ο οποίος αναμένεται να καθηλώσει το κοινό. Μάλιστα ανάμεσα στις σκηνές του teaser υπάρχει και αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν του La Casa de Papel, η οποία αναμένεται να καταφθάσει στις 3 Απριλίου αποκλειστικά στο Netflix.

Στα νέα επεισόδια, οι αγαπημένοι ληστές παλεύουν να κρατήσουν στη ζωή την Ναϊρόμπι μετά τη σφαίρα που δέχτηκε από την ισπανική αστυνομία στο τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου. Ο «Καθηγητής» προσπαθεί να σώσει την Ρακέλ Μουρίγιο η οποία έχει συλληφθεί. Η επιθεωρήτρια Σιέρα της δίνει δύο επιλογές, ή να αλλάξει στρατόπεδο ή μπει στη φυλακή για 30 χρόνια.

Δείτε το νέο teaser trailer: