06 Απριλίου 2020

Σε απόγνωση λόγω της καραντίνας η Μπέτυ Μπαζιάνα: «Ο Αλέξης κάθε μέρα μου ζητάει δημοψήφισμα για το τι θα φάμε το μεσημέρι»Δύσκολες ώρες φαίνεται να βιώνει η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολυήμερος εγκλεισμός του πρώην πρωθυπουργού στο σπίτι λόγω της καραντίνας την έχει οδηγήσει στα όρια της.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στη σύντροφο του πρώην πρωθυπουργού, η κ. Μπαζιάνα φέρεται να είναι σε απόγνωση καθώς, λόγω της πολυήμερης καραντίνας, ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να αντιπολιτευθεί καθημερινά στην κυβέρνηση όπως επιθυμεί, με αποτέλεσμα να κάνει αντιπολίτευση στο σπίτι.

«Κάθε μέρα μου ζητάει να κάνουμε δημοψήφισμα για το τι θα φάμε το μεσημέρι» φέρεται να είπε η κ. Μπαζιάνα σε φιλικό της πρόσωπο. «Μετά, αφού βγει το αποτέλεσμα, αν δεν του αρέσει το φαγητό το αλλάζει. Αναγκάζομαι να φτιάχνω κάθε μέρα δύο διαφορετικά φαγητά.»

Οι επιπτώσεις όμως της καραντίνας στον πρώην πρωθυπουργό φαίνεται να μην σταματούν εκεί. «Προχθές πρότεινα να παραγγείλουμε ντελίβερι και ο Αλέξης διαπραγματευόταν επί ώρες με τον ντελιβερά για την τιμή του πιτόγυρου, μέχρι που το παιδί κατέρρευσε. Όταν το φάγαμε τελικά ήταν κόκκαλο από το κρύο και όπως έμαθα αργότερα ο νεαρός παραιτήθηκε το ίδιο βράδυ από τη δουλειά του» φέρεται να είπε ταραγμένη.

«Την άλλη φορά στο πρωινό, τού φάνηκε ότι είδε τη μορφή του Ανδρέα Παπανδρέου στο ψωμί του τοστ που του είχα ψήσει. Μισή ώρα μου πήρε να τον πείσω ότι δεν είναι και να το φάει. Ήθελε να το πάει στη Χαριλάου Τρικούπη και να το δείξει στη Φώφη Γεννηματά.»

«Εν τω μεταξύ του έχω πει εδώ και δυο βδομάδες να φτιάξει το καζανάκι που στάζει και το μόνο που μου λέει είναι ότι είναι το αίτημα μου είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη. Αλλά ακόμα να φτιαχτεί» φέρεται να εκμυστηρεύθηκε σε φίλη η σύντροφος του πρώην πρωθυπουργού.

Η κ. Μπαζιάνα πρόσθεσε ότι κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν, στην αρχή της πανδημίας, ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαπραγματευτεί ο ίδιος απευθείας με τον κορωνοϊό. «Τότε άρχισα να καταλαβαίνω πόσο δύσκολη θα ήταν η καραντίνα.»

Όπως λέει πάντως, είναι ευτύχημα που η Βουλή εξακολουθεί να λειτουργεί έστω και περιστασιακά. «Ευτυχώς, γιατί μπορεί να πηγαίνει και ξεδίνει λίγο και να ησυχάζω και εγώ. Αν παραταθεί η καραντίνα και το Μάιο πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω.»

https://tovatraxi.com/politics/se-apognosi-logo-tis-karantinas-i-mpety-mpaziana