17 Μαΐου 2020

Κοίτασμα πετρελαίου ανακάλυψε Έλληνας οικογενειάρχης που κάρφωνε επί 15 λεπτά την ομπρέλα του σε παραλίαΈνα τεράστιο κοίτασμα πετρελαίου ανακαλύφθηκε σήμερα σε παραλία της Αττικής, όπου ένας Έλληνας οικογενειάρχης κάρφωνε επί 15 λεπτά της ώρας την ομπρέλα του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας κάρφωνε την ομπρέλα με ειδικό σφυρί που είχε φέρει από το σπίτι, όταν ξαφνικά η παραλία άρχισε να τρέμει κάτω από τα πόδια τους.
«Ακούστηκε ένας τρομερός θόρυβος και ένας τεράστιος πίδακας πετρελαίου πετάχτηκε από τη γη, φτάνοντας τα 20-25 μέτρα ύψος» είπαν.

Όπως λένε, σε λίγα δευτερόλεπτα οι λουόμενοι στην παραλία είχαν καλυφθεί από πετρέλαιο.

«Όλοι έτρεχαν πανικόβλητοι να κρυφτούν, εκτός από κάτι ρακετάδες που άλειψαν το πετρέλαιο πάνω τους και συνέχισαν να παίζουν. A, και μια κοπέλα που έβγαζε σέλφι για να δείξει στο ινσταγκραμ πόσο μαύρη είναι.»

Στην περιοχή έσπευσαν συνεργεία του υπουργείου Περιβάλλοντος, τα οποία μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να θέσουν τον πίδακα υπό έλεγχο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Έλληνες σεισμολόγοι έχουν προειδοποιήσει για τους κινδύνους από το δυνατό κάρφωμα ομπρελών στις παραλίες, μια πρόβλεψη που δυστυχώς φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

https://tovatraxi.com/entertainment/holidays/oikogeneiarxis-vrike-petrelaio-se-paralia-karfonontas-tin-omprela-tou/