26 Μαΐου 2020

📺Κ.Μπογδάνος: Θα περίμενα η Επιτροπή 2021 να αναφερθεί στις δολοφονίες της Ελένης Γκατζογιάννη και της Ελένης Παπαδάκη! (video)

Για τη διχαστική λογική που προκαλεί η τακτική της Επιτροπής 2021 κάνει λόγο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με συνέντευξή του στον Σωτήρη Πολύζο.

Ο Κ.Μπογδάνος, με αφορμή την έντονη συζήτηση των τελευταίων ημερών που προκάλεσαν τα σχόλια του Αρ. Χατζή για τον Καποδίστρια και τον Καραϊσκάκη, αλλά και αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα της Επιτροπής, επισημαίνει ότι η επιτροπή επιλέγει σημεία της Ελληνικής Ιστορίας που δεν ενώνουν αλλά διχάζουν, όπως για παράδειγμα η δολοφονία του Γρ. Λαμπράκη. Με αυτή τη λογική  είπε ο κ. Μπογδάνος ότι περιμένει η επιτροπή να αναφερθεί στη δολοφονία Ελένη Γκατζογιάννη και τη δολοφονία της Ελένης Παπαδάκη που επίσης διχάζουν.

Ο κ. Μπογδάνος ανέφερε ότι βρίσκει ατυχές το γεγονός ότι η επιτροπή επιλέγει να προβάλλει επετειακά γεγονότα που προκαλούν έριδες, ασκώντας κριτική και στο account της επιτροπής στα κοινωνικά δίκτυα που αντί να ενώνει, διχάζει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ως βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου έχω εκ του Συντάγματος υποχρέωση να μην επιτρέψω τον διχασμό.

Δείτε στιγμιότυπα της συνέντευξή του εδώ:



https://www.thepresident.gr/2020/05/26/k-mpogdanos-tha-perimena-i-epitropi-2021-na-anaferthei-stis-dolofonies-tis-eleni-gkatzogianni-kai-tis-elenis-papadaki/