26 Μαΐου 2020

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ την εμφάνιση ενός πολύχρωμου δράκου δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα

Ως «fake news» χαρακτηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση φωτογραφία από τη χθεσινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο, στην οποία εμφανίζεται δίπλα του ένας πολύχρωμος δράκος, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «ειδήσεις σύμφωνα με τις οποίες εμφανίστηκε ένας πολύχρωμος δράκος δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα την ώρα που παρουσίαζε το απολύτως κοστολογημένο πρόγραμμα του κόμματος μας είναι απολύτως αναληθείς.»

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ότι η φωτογραφία, που από χθες έκανε δύο φορές το γύρο του διαδικτύου, «είναι αποτέλεσμα φώτοσοπ κυβερνητικών τρολ που έχουν το στόχο να πλήξουν το πρόγραμμα του κόμματος για την οικονομία.»

Προαναγγελία Τσίπρα: «Ετοιμάζουμε και το ‘Μένουμε Όρθιοι 3’»
Παρουσιάζοντας χθες το νέο πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι 2: Μένουμε Ορθιότεροι» για την ανάκαμψη της οικονομίας, ο κ. Τσίπρας το χαρακτήρισε ως «το καλύτερο έβερ». «Είναι τέσσερις φορές καλύτερο από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και τουλάχιστον δύο φορές καλύτερο από το Μένουμε Όρθιοι 1 κι ας είναι σίκουελ» είπε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο Αλέξης Τσίπρας προανήγγειλε και την εκπόνηση νέου προγράμματος αν χρειαστεί, με τίτλο «Μένουμε Όρθιοι 3: Πότε Θα Κάτσουμε, Πιαστήκαμε»

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει γίνει πολλές φορές στόχος των fake news, όπως για παράδειγμα ότι ζήτησε να διαπραγματευτεί προσωπικά με τον κορωνοϊό, ότι έχει δεχθεί πρόταση να διαφημίσει ψυγεία σε Εσκιμώους ή ότι λίγο πριν τις περσινές εκλογές εμφανίστηκε η μορφή του Ανδρέα Παπανδρέου στη φρυγανιά που έτρωγε για πρωϊνό.